Η πρώτη ομιλία Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ: «Δεν με νοιάζει να κάνετε λάθη, αλλά η αντίδρασή σας μετά»

ΑΕΚ: Οι φωτογραφίες της πρώτης προπόνησης και του αγιασμού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη προπόνηση για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς την Τετάρτη στην ΑΕΚ, με την πρόκληση να φαντάζει μεγάλη για τον ίδιο.

Ο Σέρβος προπονητής της Ενωσης φόρεσε για πρώτη φορά τη φόρμα της ΑΕΚ την Τετάρτη και προπόνησε τους «κιτρινόμαυρους» στα Σπάτα. Της πρώτης προπόνησης της χρονιάς προηγήθηκε ο αγιασμός και η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προς όλους για την νέα χρονιά.

Ωστόσο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είπε κάποια πράγματα προς τους παίκτες της ΑΕΚ δίνοντας το στίγμα για το που θέλει να εστιάσει τη δουλειά του.

«Καλή χρόνια να έχουμε, να είστε υγιείς. Πέρυσι δεν ήταν μια καλή χρόνια για την ΑΕΚ, αλλά θέλω να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν. Να στοχεύσουμε σε κάτι καλύτερο όλοι μαζί. Θέλω δουλειά, πολλή δουλειά από όλους και να τηρούμε όσα πρέπει. Δεν με νοιάζει να κάνετε λάθη. Η αντίδραση σας με νοιάζει μετά από τα λάθη. Δεν αντιδρούμε όταν κάνει λάθος κάποιος συμπαίκτης μας, δεν θέλω τέτοια. Θέλω όλοι να τον βοηθάμε. Ετσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».


Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Πορταριά στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιουνίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων». Με τον Μιλόγεβιτς να εξάγει τα πρώτα (χρήσιμα) συμπεράσματα…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X