Με αυτούς πάει η ΑΕΚ στην Πορταριά

ΑΕΚ: Οι φωτογραφίες της πρώτης προπόνησης και του αγιασμού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Πορταριά όπου θα κάνει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της αναχωρεί αύριο, Πέμπτη η ΑΕΚ.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, ο Στράτος Σβάρνας και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ενωσης προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες (Μάνταλος, Μπακάκης, Νεντελτσεάρου, Γαλανόπουλος) θα μεταβούν στην Πορταριά στις 20 Ιουνίου, οι τραυματίες Σβάρνας και Χατζηεμμανουηλ θα ταξιδέψουν για το Πήλιο στις 18 Ιουνίου αφού θα έχουν ολοκληρώσει την αποθεραπεία τους.

Τέλος, οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία  θα ενσωματωθούν κατευθείαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αναχωρεί για την Πορταριά η ΑΕΚ

Το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Βόλου, όπου θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιουνίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής της στην Πορταριά και οι Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X