NBA: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κρις Πολ

NBA: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κρις Πολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένας παίκτης του ΝΒΑ που ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό. Ο Κρις Πολ βρέθηκε θετικός στον covid-19, ενώ είχε κάνει και εμβόλιο. Πλέον θα βρίσκεται σε καραντίνα και η συμμετοχή του στους τελικούς Δύσης βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο κορωνοϊού στο οποίο έχει μπει ο Πολ, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 10-14 μέρες, όμως αυτό το διάστημα μπορεί να μειωθεί εξαιτίας του γεγονότος πως είναι εμβολιασμένος. Επιπλέον οι τελικοί της Δύσης δεν θα αρχίσουν πριν την Κυριακή 20 Ιουνίου ή την Τετάρτη στις 23.

Το καλύτερο σενάριο για τους Σανς είναι να πάει σε Game 7 η σειρά των Τζαζ με τους Κλίπερς για να προλάβει ο CP3 να επιστρέψει όσο νωρίτερα γίνεται.

Στη σειρά με το Ντένβερ είχε 25.5 πόντους, 10.3 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 100% βολές, 66% τρίποντα και 57 εντός πεδιάς και ήταν ένα από τα… κλειδιά της σκούπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X