Κολορέιν: Αυτό είναι το προφίλ της υποψήφιας αντιπάλου της ΑΕΚ

Κολορέιν: Αυτό είναι το προφίλ της υποψήφιας αντιπάλου της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το προφίλ της Κολερέιν από την Βόρειο Ιρλανδία που μπορεί να βρει στον δρόμο της η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μια εκ των Βελέζ Μόσταρ και Κολερέιν.

Η δεύτερη είναι ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας με ένα πρωτάθλημα και έξι Κύπελλα στο παλμαρέ της, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 42 παιχνίδι στην Ευρώπη στην ιστορία της. Εξ αυτών, έχει νικήσει τα πέντε.

Αυτή είναι η Κολερέιν

Η Κολερέιν είναι ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας με έδρα την ομώνυμη πόλη. Ιδρύθηκε το 1927, από την συγχώνευση των Κολερέιν Ολίμπικ και Κολερέιν Αλεκσάντρα και αγωνίζεται στην NIFL Premiership, την πρώτη κατηγορία της Β. Ιρλανδίας. Έχει κατακτήσει μια φορά τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην χώρα της (1973-74) και έξι το κύπελλο, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2017-18.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετράει συνολικά 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (προκριματικά Champions League – Europa League, Κύπελλο UEFA, Κύπελλο Κυπελλούχων, Ιντερτότο) με απολογισμό πέντε νίκες, εννέα ισοπαλίες και 28 ήττες. Τα χρώματα της Κολερέιν είναι το άσπρο και το μπλε και επίσημη έδρα της το «Showgrounds», χωρητικότητας 13.132 θεατών.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X