Στοίχημα: Με τον 1ο όμιλο του EURO 2021 σε απόδοση 5.16! (VIDEO)

Στοίχημα: Με τον 1ο όμιλο του EURO 2021 σε απόδοση 5.16! (VIDEO)

Η δυάδα του Stoiximaview για τους σημερινούς αγώνες του EURO 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα: Μια χαρά πληρώνει η δυάδα του Stoiximaview σε απόδοση 5.16 για τα σημερινά βραδινά ματς του EURO 2021!

Euro, A’ Όμιλος, Ιταλία – Ελβετία (22:00): Εντυπωσιακή ήταν η Ιταλία στην πρεμιέρα της στο EURO. Στο πρώτο ματς της διοργάνωσης οι παίκτες του Μαντσίνι… σκόρπισαν την Τουρκία. 3-0 το τελικό σκορ, αλλά μάλλον φτωχό μπροστά σε όλα όσα είδαμε από τους Ιταλούς. Ωραίο ποδόσφαιρο, πολλές τελικές, πολλές ευκαιρίες. Φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι τέλους και όχι άδικα.

Οι Ελβετοί θα πρέπει να νιώθουν πως αυτοκτόνησαν απέναντι στην Ουαλία. Καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, άνοιξαν το σκορ στο β’ μέρος αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση με κεφαλιά. Σε μια στιγμή που αδράνησε όλη η άμυνά τους. Και αυτό είναι το πρόβλημά τους. Πάρα πολύ καλοί και ποιοτικοί από τη μέση και μπροστά, επιρρεπείς στο λάθος στην άμυνα.

Euro, A’ Όμιλος, Ιταλία – Ελβετία (22:00): Θα είναι εύκολη δουλειά οι Ελβετοί για την Ιταλία. Σίγουρα δεν περιμένω να έχουν το… χάλι της Τουρκίας, που απλά περίμενε και δεν ξεμύτησε μεσοεπιθετικά. Το ερώτημα είναι πως θα καταφέρουν να σταματήσουν μια Ιταλία που κόντρα στο… dna της παίζει πολύ επιθετικά και ορμητικά. Εδώ θα συμφωνήσω και με την πρόταση της εκπομπής του stoiximaview στο youtube. Γκολ και στα δύο ημίχρονα για την Ιταλία είναι μια επιλογή που αξίζει.

Με δεδομένο αυτό, μπορούμε να πάμε και στο σκέτο over 1,5 γκολ Ιταλία στο 1.91. Ή να ψάξουμε να βρούμε συνδυαστικά πράγματα με βάση τα γκολ και την επιθετικότητα που βγάζουν οι επί 28 αγώνες αήττητοι Ιταλοί. Αλλά θα βάλω και μια υποσημείωση: οι Ελβετοί είναι καλοί μπροστά. Θα φτιάξουν φάσεις. Γι’ αυτό και θα πάμε στοίχημα με βασική επιλογή το Goal/Goal που το συναντάμε στο 2.15.

Προγνωστικά Τουρκία – Ουαλία: Τελικός με Value-Bet

Euro, Α’ Όμιλος, Τουρκία – Ουαλία (19.00): Μεγάλη η κρισιμότητα της αναμέτρησης. Δεύτερη αγωνιστική με διαφορετικά δεδομένα. Οι Τούρκοι έμειναν στον πάτο χωρίς βαθμό, την ώρα που η Ουαλία πήρε παλικαρίσιο “Χ” κόντρα στους Ελβετούς.

Euro, Α’ Όμιλος, Τουρκία – Ουαλία (19.00): Αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Ρώμη για τους Τούρκους. Μετά το αυτογκόλ του Ντεμιράλ ακολούθησε κατάρρευση και το 3-0 των Ιταλών ήρθε πολύ εύκολα. Ο Γκιουνές γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει το παραμικρό χρονικό περιθώριο. Ακολουθούν δύο τελικοί στο Μπακού με Ουαλία και Ελβετία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα αν οι Ελβετοί είχαν ξεκινήσει με νίκη, ωστόσο, ο στόχος θα ήταν ο ίδιος! Νίκη οπωσδήποτε κόντρα στην Ουαλία! Ο τεχνικός της Τουρκίας δύσκολα θα αλλάξει τακτική. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε διαφορετική προσέγγιση αφού θα χρειαστεί να πάρει για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και να δημιουργήσει.

Euro, Α’ Όμιλος, Τουρκία – Ουαλία (19.00): Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το “Χ” κόντρα στους Ελβετούς στην πρεμιέρα. Σίγουρα η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του Πέιτζ μετά το γκολ που δέχτηκαν φτάνοντας στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μόουρ ήταν καθοριστική. Από την άλλη φάνηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως αδυνατεί να δημιουργήσει φάση σε σετ παιχνίδι, ενώ ακόμη και στις αντεπιθέσεις τα πήγε… τραγικά. Μόνο γιόμα και ότι βγει.

Euro, Α’ Όμιλος, Τουρκία – Ουαλία (19.00): Ζόρικο ματς. Η Ουαλία μπορούμε να πούμε πως είναι σε καλύτερη θέση, ωστόσο, εννοείται πως θα ψάξει με τον τρόπο της τη νίκη. Η Τουρκία είναι ζήτημα το πώς θα παρουσιαστεί μετά το χαστούκι της πρεμιέρας, πάντως αντικειμενικά το ματς την βολεύει περισσότερο. Σε ένα πιο αργό τέμπο και την μπάλα έχει δείξει πως μπορεί να κυκλοφορήσει αλλά και να κινδυνεύσει λιγότερο πίσω. Έτσι, μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στους προβλέψιμους Ουαλούς. Πάμε στοίχημα λοιπόν με τον άσσο στο 2.40.

Περισσότερα προγνωστικά EURO 2021 …

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X