Μιλόγεβιτς: «Δεν φοβάμαι κανέναν, χρειαζόμαστε μεταγραφές-Αυτά μου είπε ο Μελισσανίδης» (VIDEO)

Μιλόγεβιτς: «Δεν φοβάμαι κανέναν, χρειαζόμαστε μεταγραφές-Αυτά μου είπε ο Μελισσανίδης» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ως προπονητής της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της ΑΕΚ και άπαντες του ευχήθηκαν να έχει καλή επιτυχία και καλή σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε έτοιμος για δουλειά, φάνηκε ξεκάθαρος για τους στόχους του, για όσα θα γίνουν στην προετοιμασία και την ομάδα που θέλει να παρουσιάσει τη νέα χρονιά.

Επίσης, τόνισε πως δεν φοβάται κανέναν, καθώς έχει πίστη στη δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και για όσα είπε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η πρώτη… γεύση από Μιλόγεβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ

Ποια τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλετε να περάσετε;

«Να έχουμε καλή χρονιά. Να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να προσέχουμε. Να έχουμε καλή συνεργασία. Ευχαριστώ τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το DNA της ΑΕΚ επιβάλλει καλό ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσουν τα λόγια. Είναι πολύ δύσκολο να πω ότι θα παίζουμε έτσι ή αλλιώς. Η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μετράει, βέβαια και το αποτέλεσμα. Προτιμάω τα καλά αποτελέσματα παρά την εμφάνιση. Είναι και ο αντίπαλος, βέβαια. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα στοιχείο επιθετικού και καλού ποδοσφαίρου».

Τι θα γίνει στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας; Θα γίνει αξιολόγηση του ρόστερ;

«Θέλω να γνωρίσω όλους τους παίκτες. Μ’ αρέσει να έχω επικοινωνία μαζί τους. Να μιλήσω με όλους, να δω τη σκέψη τους. Αυτές τις ημέρες και οι παίκτες θα με μάθουν. Κάθε μέρα κάνεις αξιολόγηση. Άλλο το video και άλλο το ζωντανό. Με ενδιαφέρουν οι σχέσεις μας. Θα έχουμε ελλείψεις παικτών που θα έρθουν αργότερα. Στην Ολλανδία θα αρχίσει το μοντάρισμα».

Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, στο χτίσιμο τι θα πείτε στους παίκτες;

«Δεν θα δω τι έγινε. Υπάρχει μέλλον και παρόν. Ήταν δύσκολη χρονιά. Βάζουμε τελεία και θα κάνουμε νέα αρχή. Θα ακούσω τους παίκτες. Δεν θέλω αρνητική ενέργεια. Δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα με αυτό. Πρέπει να καταλαβαίνουμε πού βρισκόμαστε. Έχει τόσο κόσμο, τεράστια ιστορία. Όχι πολλά λόγια, σκληρή δουλειά. Δεν θέλω να μιλάμε για πέρυσι. Θέλω μόνο τα θετικά πράγματα. Να πιστεύουμε σε αυτό που δουλεύουμε».

Σας ανησυχεί ο ανταγωνισμός; Πού ποντάρετε; Για τις μεταγραφές, τι άλλο περιμένετε για να ολοκληρωθεί το ρόστερ; 

«Κοιτάω την ομάδα μου. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Δεν φοβάμαι κανέναν, να είστε σίγουροι. Πιστεύω στη δουλειά μου, στους παίκτες μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αριστερά, δεξιά, αλλά μόνο τι κάνουμε εμείς. Ήρθα τώρα, έχω παρακολουθήσει και ξέρω τα πάντα. Ο σχεδιασμός είναι ζωντανός. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι μέσα στη μεταγραφική περίοδο. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει στόχους. Σε όλες τις θέσεις θέλει ενίσχυση. Αν μπορούμε να φέρουμε νέους παίκτες, όχι μόνο να τους έχω, αλλά να είναι ποιοτικοί. Έρχονται και παίκτες για το μέλλον, νεαροί. Θα δούμε. Αν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει και μπορούμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε».

Με τι θα είστε ευχαριστημένος του χρόνου τέτοια εποχή;

«Υπόσχομαι 100% ότι θα δώσω τα πάντα μου, θα δουλέψω πολύ σκληρά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ξέρω πού ήρθα και τι θέλει ο κόσμος. Ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να υποσχεθώ».

Ποιο διαγνώσατε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα την περσινή χρονιά κι αν υπάρχει κάποιο θετικό που κρατήσατε από πέρυσι; Ποιον στόχο έθεσε ο κύριος Μελισσανίδης;

«Δεν ξέρω αν θα βγει άκρη με την περσινή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά. Το ξέρετε, αλλά να με καταλάβετε, δεν θέλω να μιλήσω. Μη γυρνάμε πίσω. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες. Με όσους δουλεύω τους πιστεύω. Θα έχουν ρόλους, κανόνες. Πρέπει να βλέπουμε θετικά τα πράγματα. Είχα μιλήσει 2,3 φορές με τον πρόεδρο για να έρθω και δεν έκατσε. Ξέρω ότι είναι άνθρωπος που είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ΑΕΚ. Είναι το γήπεδο, πρέπει να φτιάξεις την ομάδα. Θα πάμε καλά. Και αυτός μου έχει πει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από πέρυσι. Έχω πίστη, πιστεύω στη δουλειά μου, του το έχω πει. Να δούμε πού θα μας οδηγήσει».

Υπάρχουν 9, 10 παίκτες που δεν υπολογίζονται. Υπάρχουν κι άλλοι;

«Θέλω να δω όλους στον Βόλο. Θα λείπουν πέντε, έξι παιδιά που ήταν στις Εθνικές ομάδες. Με όσους έχουμε θα δουλέψουμε. Ξέρουμε τους στόχους και θα δούμε ανάλογα. Είναι δύσκολο να πω αν φύγει κάποιος. Μπορεί κάποιος να φέρει πρόταση, είναι χίλια πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι θέλω ποιότητα. Θα την έχω με τη συνεργασία που θα έχουμε και με τους παίκτες που θα φέρουμε».

Έχετε στο μυαλό σας το σύστημα ή θα εξαρτηθεί από το ρόστερ; Ποια είναι η σφραγίδα που θέλετε να βάλετε;

«Από τη 2η ερώτηση. Ακόμα δεν ήρθα, να πω ότι θα φύγω; (γέλια). Όπου και να ήμουν, ήμουν συνεργάσιμός προπονητής. Θέλω όλοι να είναι περήφανοι σαν άνθρωπο. Τα αποτελέσματα κρίνουν πάντα έναν προπονητή. Για την 1η ερώτηση… Είναι δύσκολο να έχει ένα πλάνο ο προπονητής. Ανάλογα με τους παίκτες που μπορούμε να πάρουμε. το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Τώρα που έχουμε ματς στην Ευρώπη γρήγορα, θα δω τους παίκτες και θα αποφασίσω πώς θα παίζουμε. Είναι πολλά. Οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο»

Ο κύριος Μελισσανίδης μίλησε για 7 μεταγραφές. Συμφωνείτε; Εσείς έχετε στο μυαλό σας συγκεκριμένους παίκτες;

«Είναι δύσκολο να πούμε συνολικό αριθμό μεταγραφών. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος και όλοι όσοι αξιολογούν τις μεταγραφές. Με βοηθούν πολύ στο θέμα αυτό. Μπορεί να είναι λιγότερες, μπορεί και παραπάνω. Κάθε προπονητής περιμένει πώς και πώς να τελειώσουν οι μεταγραφές. Είμαστε αποφασισμένοι να ψάξουμε για το καλύτερο. Θα δούμε πόσοι θα έρθουν».

Για την κατάσταση με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς;

«Είχα επαφή μαζί του. Θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είναι στο χέρι της διοίκησης τι θα γίνει. Τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω».

Τι θα λέγατε σε κάποιον φίλο της ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολες χρονιές, γι’ αυτό είναι και μεγάλη ομάδα. Με τόσο κόσμο περνά πιο εύκολα όλα αυτά. Είναι μεγάλη δύναμη. Είναι διαφορετική η χρονιά χωρίς φιλάθλους. Ελπίζω να περάσει η πανδημία που μας έχει πληγώσει. Να τους έχουμε δίπλα μας. Να πιστεύουν. Δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί. Θα δώσουμε τα πάντα να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Η καριέρα σας είναι σε ανοδική πορεία. Η ΑΕΚ πλην του πρωταθλήματος, δεν έχει ολοκληρώσει σεζόν με τον ίδιο προπονητή

«Δεν σκέφτομαι έτσι. Ξέρω ότι η θέση κρίνεται από το αποτέλεσμα. Αγαπάω αυτή τη δουλειά, προσπαθώ. Βλέπω θετικά τα πράγματα. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Αυτό θέλω να πείσω τους παίκτες μου. Με όλο το τιμ, τους συνεργάτες και εσάς να είμαστε θετικοί ότι θα καταφέρουμε πράγματα στο μέλλον».

Υπάρχει στόχος για την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς και θα πρέπει να περάσει 3 προκριματικούς γύρους. Στο παρελθόν το έχεις πετύχει, υπάρχει κάποιο μυστικό;

«Πρέπει να έχω όλους στη διάθεσή μου γρήγορα. Υπάρχουν ομάδες έτοιμες, εμείς ερχόμαστε από διακοπή. Είναι χώρες με διαφορετικό στυλ. Με ενδιαφέρει να βλέπω στην προπόνηση να δίνουμε τα πάντα. Ελπίζω στα ματς αυτά να έχω στη διάθεσή μου όλους. Να τους περάσω αυτά που θέλω εγώ».

Ένα σχόλιο για τον Τσιγκρίνσκι;

«Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Τεράστια προσωπικότητα. Καλή επιτυχία, υγεία να έχει. Να μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πολύ έξυπνος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου».

Είχατε γνώμη για το μέλλον Τσιγκρίνσκι; Και ένα σχόλιο για τον Μάνταλο

«Ο Τσιγκρίνσκι είναι 5 χρόνια εδώ. Έχει δώσει τα πάντα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο. Για τον Μάνταλο είναι ο φυσικός ηγέτης. Κάθε παίκτηες πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση. Θα ζητήσω πιο μεγάλες ευθύνες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δίνω σημασία στις σχέσεις παικτών. Τον Πέτρο τον έχω αντιμετωπίσει, τον ξέρω. Έχει να δώσει και παραπάνω. Σαν αρχηγός πρέπει να πάρει όλες τις αγωνιστικές ευθύνες. Θα μιλήσω με ολους τους αρχηγούς και θα εξηγήσω τι ζητάω».

Ονειρεύεστε να κοουτσάρετε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena

«Έχω όνειρα. Είμαι ρεαλιστικός άνυρωπος. Δεν το έχω επισκεφτεί το γήπεδο. Όταν θα έχω το χρόνο θέλω να πάω να το δω. Θέλω πώς και πώς να φτιαχτεί. Θα είναι πολύ καλό και για την Ελλάδα».

Ένα σχόλιο για Τζαβέλλα, Εντσάμ και Αραούχο

«Δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Το τιμ δουλεύει για μεταγραφές. Γράφουν ονόματα. Μόνο με την επίσημη ανακοίνωση θα ξέρετε. Είναι ονόματα πολλά. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Εγώ δεν μιλάω με ονόματα»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X