Πρόβα τελικών της ΑΕΚ με Δράμα στο ΟΑΚΑ (18:00, enwsi.gr)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ισταντς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα τα πλέι οφ απέναντι στην Δράμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τυπική διαδικασία είναι για την ΑΕΚ η σημερινή αναμέτρηση με την Δράμα (18:00, enwsi.gr Γ. Κασιμάτης) με την οποία ολοκληρώνονται και τα πλέι οφ.

Η «Ένωση» εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας με τη νίκη της κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και σήμερα το παιχνίδι έχει περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα. Η ΑΕΚ θα κατεβεί για δεύτερο σερί ματς με τον Αλέξη Αλβανό στην τεχνική ηγεσία καθώς ο Δημήτρης Δημητρούλιας αναρρώνει από τον κορωνοϊό.

Ο συνεργάτης του Δημητρούλια είχε την ευκαιρία από την Δευτέρα να δουλέψει με τους παίκτες και τους ζήτησε φυσικά να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση να μην σταθούν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ήταν σίγουρα μια νίκη που χρειαζόταν η ομάδα περισσότερο για την αυτοπεποίθηση της σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ωστόσο δεν σημαίνει πως το ίδιο εύκολα θα είναι και τα ματς των τελικών. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» προχωράνε βήμα-βήμα και θέλουν να τελειώσουν σήμερα με μια ακόμη νίκη και στη συνέχεια έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους για να δουλέψουν εντατικά για τους τελικούς έχοντας μάθει οριστικά και τον αντίπαλο τους.

Στην αποστολή του “Δικεφάλου” επιστρέφουν μετά από καιρό οι Cristian Ugalde και Ignacio Plaza Jimenez, οι οποίοι ωστόσο δεν θα είναι έτοιμοι να παίξουν, αλλά θα στηρίξουν τους συμπαίκτες τους. Έτσι, στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Βauer, Janca, Αραμπατζής, Τζηράς, Δομπρής, Νικολαΐδης, Kosanovic, Μυλωνάς, Παπαδιονυσίου, Nuic, Ugalde, Αθανασάκος, Jimenez, Buneta, Καλόμοιρος, Κεδέρης.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

OAKA 18:00, ΑΕΚ- Βianco Monte Δράμα

(Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Μίγκας)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ (EΡΤFLIX)

(Τσιάνας- Τόλιος, Μεϊμαρίδης- Νικολίτσας)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X