Ο Σβάρνας πάει στην Πορταριά, έτοιμος για προπόνηση στην Ολλανδία

Ο Σβάρνας πάει στην Πορταριά, έτοιμος για προπόνηση στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Ο Στράτος Σβάρνας θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Πορταριά από την Πέμπτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας στάθηκε άτυχος στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Αρη.

Στο 64’ του ματς στο ΟΑΚΑ ο Στράτος Σβάρνας τραυματίστηκε. Και μία εβδομάδα αργότερα διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στον οπίσθο χιαστό. Εν ολίγοις στάθηκε πολύ τυχερός ο διεθνής στόπερ και δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι στην Πορταριά την Πέμπτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αρα θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Ίσως και λίγο αργότερα. Σε κάθε περίπτωση ο Σβάρνας με τα τωρινά δεδομένα θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τα πρώτα επίσημα ματς του β’ γύρου του Conference League στις 22 και 27 Ιουλίου.


Πάντως, για τον Σβάρνα δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να είναι… μακρύ και αρκετά ενδιαφέρον. Διότι αναμένεται και πιο επίσημο ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας για τον Ελληνα αμυντικό, καθότι ο μάνατζερ του Βιτσέντζο Καβαλιέρε δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ βλέπουν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κληθούν να είναι έτοιμοι για αντικατάσταση του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X