ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» σε Πέντερσεν και Χίκερουντ για την συμβολή στη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού!

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» σε Πέντερσεν και Χίκερουντ για την συμβολή στη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού!
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ευχαρίστησε τους Πέντερσεν και Χίκερουντ για την προσφορά τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γιέσπερ Πέντερσεν και Άντρε Χίκερουντ βοήθησαν τον τελευταίο μήνα της ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή πορεία της συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του European Cup.

Οι δύο παίκτες αποχώρησαν αμέσως μετά τους τελικούς με την ΑΕΚ να ανακοινώνει και επίσημα το «διαζύγιο» ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους:

Η ανακοίνωση για Πέντερσεν αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Jesper Meinby Pedersen, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Δανός ίντερ αγωνίστηκε σε 4 αγώνες στο EHF European Cup σκοράρωντας 10 γκολ με τη φανέλα του “Δικεφάλου” και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. Jesper, σε ευχαριστούμε!

Το αντίο στον Χίκερουντ ανέφερε: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Joakim Andre Hykkerud, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νορβηγός πίβοτ ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας το δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες και με 4 συμμετοχές και 7 τέρματα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του EHF European Cup.

Joakim, σε ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X