Δημάτος για Τσιγκρίνσκι: «Μία πραγματικά σπάνια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία!» (ΦΩΤΟ)

Δημάτος για Τσιγκρίνσκι: «Μία πραγματικά σπάνια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Ανδρέα Δημάτου για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας με τα κιτρινόμαυρα.

Ο υπέυθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, με ανάρτηση στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Ουκρανού αμυντικού από την ομάδα.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Μία πραγματικά σπάνια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία! Με προσωπικότητα υψηλού κύρους και με μοναδικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων!

Αντισυμβατικός στο 100%, απόλυτα διαφορετικός, ένα μοντέλο εντελώς ξεχωριστό!

Δύσκολο να τον καταλάβεις, πολύ πιο εύκολο να τον εκτιμήσεις! Αποτελεί τιμή η φιλία με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές, αν όχι τον σημαντικότερο, που έχω γνωρίσει σε αυτά τα περίπου τριάντα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά και τον οποίο προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω, χωρίς να το έχω καταφέρει στο 100%!

Τσίγκρι, σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην τελευταία νικηφόρα φανέλα, που φόρεσες, σε αυτά τα πέντε χρόνια. Σε ευχαριστώ, κυρίως, για όσα μου έμαθες, για όσα μου έδειξες, για όσα συζητήσαμε, για όσα βιώσαμε μαζί!

Μακάρι το «φαινόμενο Τσιγκρίνσκι» να εξακολουθήσει να αποτελεί έμπνευση στα Σπάτα!

Θα είσαι για πάντα μοναδικός!»

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X