Survivor 4: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες ημιτελικού και τελικού

Survivor 4-Spoiler: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Survivor ετοιμάζεται να ολοκληρώσει για μία ακόμα φορά την παρουσία του μετά από μεγάλη παραμονή στο τηλεοπτικό τοπίο κι έχοντας… τιμήσει την τυπολογία του, αυτή του ριάλιτι, προσφέροντας στους fan του είδους πλούσιο υλικό.

Δεν είναι τυχαίο που άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί βλέποντας την πορεία του Survivor… αναγκάστηκαν να σπάσουν το εμπάργκο και να ξεκινήσουν να προβάλουν αποσπάσματα σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σύντομα όμως το Survivor θα ρίξει τίτλους τέλους και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες, με τον ημιτελικό να πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Ιουλίου μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων και μετά την ψηφοφορία του κοινού οι δύο θα περάσουν στον τελικό που θα γίνει την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής του.

Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνει παρουσία κοινού, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους υγειονομικούς κανόνες.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Φαλήρου έχουν κυριολεκτικά σπάσει τα τηλέφωνα από εκατοντάδες τηλεθεατές που θέλουν να μπουν σε λίστα αναμονής, εάν τυχόν ο τελικός πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού, όπως είχε γίνει πριν από χρόνια.

Ωστόσο στον τελικό θα είναι καλεσμένοι όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο φετινό κύκλο και οι οικογένειες των φιναλίστ που θα τους δουν πρώτη φορά από κοντά μετά από πολλούς μήνες και δικαιολογημένα η συγκίνηση θα χτυπήσει… κόκκινο!

Δικαιολογημένα πάντως εκτιμάται ότι και τις δύο ημέρες, του ημιτελικού και του τελικού, θα είναι πάρα πολλοί οι τηλεθεατές που θα επιλέξουν τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουν το τέλος του ριάλιτι και την ανάδειξη του νικητή…!

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X