ΑΕΚ: Ενίσχυση σε Άνδρες και Γυναίκες στο πόλο

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στα τμήματα πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός των δύο τμημάτων πόλο της ΑΕΚ με στόχο να παρουσιαστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η «Ένωση» στην παρθενική της παρουσία στην Α1 στους άνδρες τερμάτισε 8η στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ενώ στις γυναίκες ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πλέον κοιτάει την επόμενη σεζόν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις είναι ήδη γεγονός.

Συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα που τη νέα χρονιά θα οδηγεί από τον πάγκο ο Δημήτρης Μάζης αποκτήθηκαν οι νεαροί περιφερειακοί, Αλέξανδρος Ηλιούπουλος και Χρήστος Παπούκας. Ο πρώτος που είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων προέρχεται από την Βουλιαγμένη ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Γλυφάδα.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις η διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με πέντε παίκτες προκειμένου να παραμείνουν στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Φλέγκα, Βούκσεβιτς, Καζάζη, Μαυρωτάκαι Παπάκο.

Οι μεταγραφές στο γυναικείο

Σε ότι αφορά τις γυναίκες η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Χριστίνα Κώτσια από την Βουλιαγμένη. Η πρώην αμυντικός της Εθνικής ομάδας πόλο έχει καταγωγή από την Πόλη και η μεταγραφή της στην ΑΕΚ αποτελεί σίγουρα ένα όνειρο ζωής. Ο θείος της μάλιστα αποτέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Πέρα Κλουμπ. Επιπλέον αποκτήθηκαν από την Πάτρα οι αδελφές Τσιμάρα (περιφέρεια) μέλη των Εθνικών ομάδων Νέων Γυναικών και Νεανίδων, Αρχοντάκη (τερματοφύλακας) από τη Γλυφάδα είναι στην Προ-εθνική Γυναικών, η Μιχαηλίδου (περιφέρεια) από την Πάτρα και η  Γαβαλά (περιφέρεια) από το Ρέθυμνο. Στο κομμάτι των ανανεώσεων για μια ακόμη χρονιά οι Τσουρή, Στρατηδάκη, Λουδή και Γροζοπούλου.

Πάντως ο σχεδιασμός δεν τελειώνει εδώ καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ θα ανακοινώσει και την ίδρυση του τμήματος  συγχρονισμένης/καλλιτεχνικής κολύμβησης, με αγωνιστική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X