Copa America: Ανατροπή και νίκη (3-1) για την Παραγουάη απέναντι στη Βολιβία (VIDEO)

Copa America: Ανατροπή και νίκη (3-1) για την Παραγουάη απέναντι στη Βολιβία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Παραγουάη κέρδισε την Βολιβία με ανατροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τεράστια ανατροπή η Παραγουάη επικράτησε με σκορ 3-1 της Βολιβίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Οι Παραγουανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, όμως η Βολιβία στη δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε μετά την χρησιμοποίηση του VAR και ο Σααβέντρα ευστόχησε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Παραγουάη δεν το έβαλε κάτω, καθώς συνέχισε να πιέζει για να μπορέσει να σκοράρει, και στο 20’ η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής βλέποντας το βίντεο δεν υπέδειξε κάτι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως, υπήρξε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον αγώνα, αφού αποβλήθηκε ο Σεουλάρ, αφήνοντας με έναν παίκτη λιγότερο τους Βολιβιανούς.

Οι Παραγουανοί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν κατά κράτος της Βολιβίας. Στο 62’ ο Κακού Ρομέρο κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άνχελ Ρομέρο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 80’.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X