«Ο Πρίφτης κοντά στον Παναθηναϊκό»

«Ο Πρίφτης κοντά στον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίοι αντίθετοι φαίνεται να έχουν οι Όντεντ Κάτας και Δημήτρης Πρίφτης!

Όπως ενημέρωσε το Gazzetta, ο Ισραηλινός προπονητής βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της «πράσινης» εξόδου, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να είναι εκείνος ο οποίος θα τον αντικαταστήσει. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε και ρωσικό δημοσίευμα!

Συγκεκριμένα το «kazan.kp.ru» θεωρεί δεδομένο το «διαζύγιο» του Πρίφτη με την Ούνικς Καζάν εξηγώντας ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια εξηγεί ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Πρίφτης αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη (16/6) στην Ελλάδα ενώ όπως είναι γνωστό έχει προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα (17/6) συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ τόσο για τον απολογισμό της χρονιάς, όσο για το πλάνο για την σεζόν 2020-21. Το όνομα του 53χρονου τεχνικού βρίσκονταν από τη πρώτη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και ήταν ο πρώτος υποψήφιος μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα. Όμως το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ούνικς είχε ανοίξει τον δρόμο στον Όντεντ Κάτας.

Ο ίδιος ο Πρίφτης έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, έχοντας εκφράσει εμμέσως πλην σαφώς την επιθυμία του να βρεθεί στην άκρη του «πράσινου» πάγκου. Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας προπονητής έχει ενημερώσει την Ούνικς ότι δεν θα συνεχίσει στο Καζάν ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό.

Μετά και τη τετραετή θητεία του σε ομάδα πρώτης γραμμής του EuroCup και της VTB League, ο Πρίφτης ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14, όταν και ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X