Με την κουβέντα περί «ηγέτη», χάνεται η πραγματική αξία του Μάνταλου

Με την κουβέντα περί «ηγέτη», χάνεται η πραγματική αξία του Μάνταλου
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει πως η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να προβάλλει τον «ηγέτη». Αρκεί να προβάλλει τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και να μη του στερεί τίποτα από αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό κανονικές συνθήκες, η ανακοίνωση της συμφωνίας του Πέτρου Μάνταλου προσωπικά με τον Μελισσανίδη, κάπου εκεί στο ξεκίνημα των play offs, έπρεπε να θεωρείται από τις ελάχιστες πολύ καλές ειδήσεις της σεζόν που τελείωσε.

Γιατί η ΑΕΚ στην πραγματικότητα ανακοίνωνε συμφωνία διατήρησης στης τάξης της, ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Και μάλλον του καλύτερου δικού της φέτος.

Στην αξιολόγηση του Wyscout, πλατφόρμας που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια ως εργαλείο των υπευθύνων των ομάδων σε διεθνές επίπεδο, ο Μάνταλος ήταν κορυφαίος στην λίστα των καλύτερων επιθετικών χαφ του πρωταθλήματος που τελείωσε. Πάνω από Μπερτόλιο, Φορτούνη και Ουάρντα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X