Ξέσπασε ο Λεβαντόφσκι: «Δεν είμαστε μηχανές, είναι αδύνατον να παίζουμε στο μάξιμουμ δύο χρόνια σερί»

Λεβαντόφσκι: Χάνει το Αγγλία-Πολωνία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε την ανησυχία του για το φορτωμένο καλεντάρι που δεν πρόκειται να… ελαφρύνει με Μουντιάλ στα μέσα της σεζόν και αναμορφωμένο Champions League, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα χάσει το ενδιαφέρον του και οι παίκτες κινδυνεύουν να «καούν» από τα τόσα παιχνίδια.

Η περιπέτεια της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν που σόκαρε τον πλανήτη επανέφερε στον αφρό το θέμα των μαζεμένων αγώνων, του βεβαρυμμένου προγράμματος και της σεζόν στα «κόκκινα» για τους παίκτες στην Ευρώπη. Θέμα που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προβλέπει ότι θα απασχολήσει ακόμη περισσότερο στα επόμενα χρόνια και θα επηρεάσει αρνητικά ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και την ποιότητα του προϊόντος συνολικά.

Με το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ να αναμένεται στα μέσα της περιόδου 2022/23 και το νέο φορμάτ του Champions League να τίθεται σε ισχύ από το 2024 ή και νωρίτερα, το τοπίο που διαμόρφωσε η πανδημία δεν φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα και ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε τους φόβους του και τον προβληματισμό του ότι οι ποδοσφαιριστές πια αντιμετωπίζονται ως μηχανές, κι όχι ως άνθρωποι.

«Τόσοι πολλοί ξεχνούν ότι είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές. Δεν γίνεται να παίζουμε κάθε μέρα στο ανώτερο επίπεδο απόδοσης. Αυτό θα είναι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο και τους νέους παίκτες, να μείνουν στο peak τους για πολλά χρόνια, διότι στην επόμενη διετία θα έχουμε τόσα πολλά μεγάλα παιχνίδια.

«Ακόμη και για τους οπαδούς, πιστεύω ότι με τόσα πολλά παιχνίδια θα βαριούνται πιο εύκολα, διότι αν περιμένεις για έναν αγώνα περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη προσδοκία, το συναίσθημα της ανυπομονησίας. Θα υποβαθμιστεί η ποιότητα. Είναι αδύνατον να διατηρηθείς στο τοπ επίπεδο για τόσα πολλά παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X