Κάνει αρχηγό τον Κιάερ για την στάση του στο περιστατικό με τον Έρικσεν η Μίλαν

Κάνει αρχηγό τον Κιάερ για την στάση του στο περιστατικό με τον Έρικσεν η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να επιβραβεύσει τον Σίμον Κιάερ για τις ενέργειες που έκανε κατά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία αποφάσισε η Μίλαν κάνοντας τον αρχηγό της.

Ο Σίμον Κιάερ αρχηγός της Δανίας, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης λειτούργησε άμεσα με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να σώσει την ζωή του συμπαίκτη του, ενώ με την στάση του αυτή προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό. Ο ίδιος αφού πρώτα φρόντισε τον άσο της Ίντερ, στην συνέχεια έσπευσε να παρηγορήσει την σύζυγό του.

Παράλληλα ήταν αυτός, που προνόησε στο να σχηματιστεί γύρω από τον Έρικσεν η ανθρώπινη ασπίδα, μέχρι την στιγμή που οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Για τον λόγο αυτό, η Μίλαν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport είναι κάτι, το οποίο έχουν ζητήσει μαζικά οι φίλοι των «ροσονέρι» με διαδικτυακή τους καμπάνια, αλλά και το hasnstag #KjaerCapitano, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αρχηγός αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Μιλάνου είναι ο Αλέσιο Ρομανιόλι.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει θέση βασικού, στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αυτός αναμένεται να αποχωρήσει ενώ ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει γίνει επιρρεπής σε τραυματισμούς, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος της αρχηγίας για τον 32χρονο Κιάερ, παρά το γεγονός ότι αυτός βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στις τάξεις της Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X