Επίσημο: Για πάντα εδώ ο αρχηγός -Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Μάνταλου με την ΑΕΚ ως το 2024!

Επίσημο: Για πάντα εδώ ο αρχηγός -Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Μάνταλου με την ΑΕΚ ως το 2024!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος... για πάντα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο μέχρι το 2024!

Η εν λόγω ανανέωση έχει και μια άλλη ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση για ανανέωση ή για μεταγραφή μέσα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Οπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, από τον περασμένο Μάρτιο ο Πέτρος Μάνταλος είχε δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβόλαιό του και οι υπογραφές μπήκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το… συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ.

Η επέκταση συμβολαίου του μέχρι το 2024, προβλέπει και μικρή αύξηση αποδοχών.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Μάνταλος είχε συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον Μάρτιο και είχαν συμφωνήσει μέσα σε… 2 λεπτά, όπως είχατε διαβάσει στο enwsi.gr και ουσιαστικά δεν υπήρξε καν… διαπραγμάτευση, με το deal να κλείνει άμεσα. O Πέτρος Μάνταλος είχε συμφωνήσει με τον «Τίγρη» από το 2013 και προτίμησε να αφήσει την Super League για να φορέσει την φανέλα της Ενωσης το 2014 στη Football League. Κι αυτό από μόνο του είχε δείξει πολλά από τότε…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Πέτρο Μάνταλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί τον αρχηγό της ΑΕΚ και τον αγωνιστικό της ηγέτη την τελευταία επταετία, έχοντας κεντρικό ρόλο στις επιτυχίες που κατέγραψε η ομάδα μας από τη στιγμή της επανεκκίνησης που έκανε το 2013, μέχρι την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην συνεπή παρουσία της στη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και εντάχθηκε στην ομάδα ένα χρόνο αργότερα, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Μαζί της επέστρεψε στη Super League, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2016, πετυχαίνοντας στον τελικό το πρώτο γκολ της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1), κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2018, το πρώτο έπειτα από 24 χρόνια και αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League και του UEFA Champions League.

Παρά το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια (Μάρτιος 2015 και Οκτώβριος 2017) υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα, σε αυτή την επταετία ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει 175 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, 43 στο Κύπελλο και 29 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συνολικά έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 247 αγώνες, έχοντας 51 γκολ και 72 ασίστ.

Παράλληλα, μέσω της ΑΕΚ έγινε διεθνής ήδη από το 2014 και από τότε αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει σε 36 αγώνες, σκοράροντας 4 φορές.

Πέτρο για πάντα εδώ, για πάντα αρχηγός!

Σου ευχόμαστε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να είναι ελάχιστα μπροστά σε όσα σου επιφυλάσσει το μέλλον…

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο

Σε ανάρτησή της, η Ενωση αναφέρει: «Ο Πέτρος Μάνταλος αρχηγός στο νέο μας γήπεδο και στα 100 χρόνια της ιστορίας μας».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου στην κάμερα του AEK TV:

«Με μια πρώτη σκέψη είναι αρκετά χρόνια. Εάν κάνω ένα flashback προς τα πίσω έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Υπάρχουν καλές, υπάρχουν κακές. Στις κακές είναι σίγουρα οι δύο σοβαροί τραυματισμοί μου σε αυτά τα εφτά χρόνια. Αλλά δεν μπορούμε να μη δούμε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουμε καταφέρει: Η κατάκτηση του Κυπέλλου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, νομίζω κάναμε αρκετές καλές πορείες στην Ευρώπη, αλλά νομίζω θα πορευτώ με τις καλές.

Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω φανταστεί πολλές φορές, έχω ονειρευτεί πολλές φορές το πώς θα είναι να μπαίνω σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι μπορώ να νιώσω εκείνη τη στιγμή. Όμως, περιμένω σαν τρελός να το μάθω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να ζήσω με την ΑΕΚ είναι σε αυτές τις καλές στιγμές που ανέφερα πριν να έρθουν κι άλλες τέτοιες. Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερή μας αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή, είναι να την αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Πολύ εύκολα. Παίρνοντας ένα στυλό και βάζοντας μια υπογραφή. Έχω πει πολλές φορές για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε μένα και στην ΑΕΚ. Μου είπε την πρότασή της, συμφώνησα, υπέγραψα και συνεχίζουμε. Στην ΑΕΚ έχω εκπληρώσει πολλούς στόχους που είχα από μικρό παιδί. Αυτά τα οφείλω στην ΑΕΚ. Μου έχει δώσει όλα αυτά που φανταζόμουν και ονειρευόμουν από μικρό παιδάκι που θυμάμαι τον εαυτό μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X