EURO 2021-Εμπαπέ: «Εκνευρίστηκα με τον Ζιρού αλλά δεν υπάρχει πλέον κόντρα μεταξύ μας»

EURO 2021: Αρχισαν τα όργανα στη Γαλλία, δυσαρέσκεια Εμπαπέ με Ζιρού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γερμανία (15/06, 22:00), φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Πριν από μερικές ημέρες, γαλλικά δημοσιεύματα έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό μεταξύ του Κιλιάν Μπαπέ και του Ολιβιέ Ζιρού. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν «έβραζε» με τα σχόλια του Ζιρού μετά το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία, καθώς ο στράικερ της Τσέλσι εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι δεν έπαιρνε τις πάσες που θα ήθελε από τον Μπαπέ.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως λίγο έλειψε να προκύψει και μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια, καθώς ο Μπαπέ ξέσπασε κατά του συμπαίκτη του και μάλιστα πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν, μπήκε στη μέση και τους χώρισε.

Ο νεαρός άσος των Παριζιάνων ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γερμανία (15/06, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) για το συμβάν, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν υπάρχει πλέον καμία κόντρα με τον συμπατριώτη του κι επιθετικό της Τσέλσι.

«Μίλησα με τον Ζιρού, όλοι ξέρουν τι έγινε. Είναι αλήθεια πως με επηρέασαν αυτά τα σχόλια. Όμως δεν θα δώσουμε περισσότερη σημασία, είμαστε εδώ για να εκπροσωπεύσουμε τη Γαλλία. Εδω συγχαρητήρια στον Ολιβιέ στα αποδυτήρια αλλά δεν μου απάντησε. Μετά άκουσα όσα είπε στον Τύπο και δεν μου άρεσε. Θα προτιμούσα να μιλάει στα αποδυτήρια και όχι στα Μέσα. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες. Η ομάδα δεν χρειάζεται εμάς να βρει τον δρόμο της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X