«Ο Έρικσεν χαμογελάει και κάνει πλάκες»

Έρικσεν: Η στιγμή της κατάρρευσης του στο γήπεδο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάσπερ Σμαίχελ επισκέφθηκε τον Κρίστιαν Έρικσεν στο νοσοκομείο και άνοιξε η καρδιά του βλέποντας τον συμπαίκτη του να χαμογελάει και ν’ αστειεύεται, όντας γεμάτος ζωντάνια μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο…

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Δανίας που όσο μπορούσε παρηγόρησε και ηρέμησε τους συμπαίκτες του και βοήθησε τον Κιάερ να μιλήσει στην σύζυγο του Έρικσεν εκείνα τα πολύ δύσκολα λεπτά που ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ ήταν στο έδαφος δίχως τις αισθήσεις του, πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για την επίσκεψή του εκεί και την κατάσταση στην οποία αντίκρισε τον Έρικσεν, ο πορτιέρε της Λέστερ ήταν φανερά ανακουφισμένος, λέγοντας:

«Ήταν πραγματικά τόσο ευχάριστο και ανακουφιστικό που τον είδα έτσι… Έκανε πλάκες, χαμογελούσε… Ήθελα πολύ να δω ότι ήταν καλά έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στο γήπεδο. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Σημασία έχει πως είναι καλά. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές δεν κάναμε τίποτα. Οι ήρωες είναι οι γιατροί που τον έσωσαν και που σώζουν ζωές υπό πίεση. Δεν φαντάζεστε πόσο τους θαυμάζω…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X