ΑΕΚ: Ξεκίνησε η δουλειά σήμερα με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η δουλειά σήμερα με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σιγά σιγά μετά τις διακοπές τους στη δουλειά ενόψει της αναχώρησης για την Πορταριά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σιγά σιγά μετά τις διακοπές τους στη δουλειά.

Και μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και της προετοιμασίας που θα γίνει σε δύο στάδια, σε Πορταριά και Ολλανδία.

Χθες το βράδυ έφτασε στην Αθήνα και ο νέος τεχνικός της Ενωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με το επιτελείο του ενόψει της «πρώτης» προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στα Σπάτα.

Μέχρι τότε, και πιο συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα κάνουν τις καθιερωμένες εξετάσεις (αιματολογικές και εργομετρικές σε Σπάτα και Ιατρικό Κέντρο) χωρισμένοι σε δύο γκρουπ πριν ξεκινήσουν το… χτίσιμο της νέας χρονιάς.

Την Πέμπτη, η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για Πορταριά, όπου ο Μιλόγεβιτς θα πάρει μια πρώτη… γεύση από κοντά από τους παίκτες και στις 27 Ιουνίου οι «κιτρινόμαυροι» θα φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Στην Πορταριά η Ενωση θα παραμείνει για μία εβδομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τον Σέρβο προπονητή να παίρνει τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις του για το ρόστερ και συγκεκριμένα ποιοί θα κοπούν και ποιοί θα συνεχίσουν.


Ενδιαφέρον έχει ότι στην λίστα των παικτών του γκρουπ βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παρότι δεν υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ εκτός είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που φαίνεται ότι «τελειώνει» από τους «κιτρινόμαυρους».

Πάντως, την ίδια ώρα η ΑΕΚ δουλεύει… μεταγραφικά. Και θέλει εντός της εβδομάδας να τελειώσει τις μεταγραφές του Γιώργου Τζαβέλλα και του Ολιβιέ Εντσάμ, αλλά και να προχωρήσει αρκετά και αυτή του Σέρχιο Αραούχο. Και μένει να φανεί αν ο Τζαβέλλας που είναι ήδη στην Ελλάδα (κάνει διακοπές με τον Τάσο Μπακασέτα στην Μύκονο) προλάβει να πάει και στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X