ΑΕΚ: Κοιτάζει τον Ντάριλ Μέικον ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Κοιτάζει τον Ντάριλ Μέικον ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο των «πρασίνων» ο Ντάριλ Μέικον

Ο Ντάριλ Μέικον έκανε ένα εξαιρετικό τετράμηνο με την φανέλα της ΑΕΚ και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Slum Dunk του sdna.gr, ο γκαρντ της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

*Ο Ντάριλ Μέικον έχει κερδίσει περίοπτη θέση στις εκτιμήσεις όλων. Είναι υπερταλέντο μπροστά, φονικό σουτ μετά από ντρίμπλα, έχει φιλοδοξία, είναι ταπεινός, έχει καλό πακέτο για αυτά τα λεφτά που προσφέρεται. Τρομερή ανακάλυψη της ΑΕΚ και ειδικά για τα 15.000€ το μήνα που κόστιζε μπορεί να θεωρηθεί και η πιο value for money μεταγραφή στην Α1, πολλώ δε μάλλον μέσα στη σεζόν θεωρείται «steal».

* Το μειονέκτημα του Μέικον είναι το μέγεθος του, ωστόσο έχει πολλά συν για να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και θα παίξει δυνατά όταν προχωρήσει το θέμα του προπονητή. Ως τότε συλλέγονται πληροφορίες που είναι παρά πολύ ενθαρρυντικές για τον χαρακτήρα του, τα ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, και σε συνδυασμό με την τιμή και τα ελάχιστα γκαρντ που κυκλοφορούν μπορούν να συνθέσουν ένα καλό κομμάτι στον βασικό κορμό της επόμενης ημέρας.

* Ειδικά από τη στιγμή που ανταποκρίθηκε ερχόμενος από τον πάγκο όσο έπαιζε ο Λάνγκφορντ, έδωσε κι ένα καλό δείγμα για το πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πίσω από τον Νέντοβιτς. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος προπονητής γιατί στο τέλος εκείνος θα κληθεί να δώσει το ΟΚ ή να σηκώσει απαγορευτικό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X