Απίστευτο: Πρώην υπάλληλος της ΚΑΕ ΑΕΚ προτρέπει τους παίκτες να μην υπογράψουν!

Απίστευτο: Πρώην υπάλληλος της ΚΑΕ ΑΕΚ προτρέπει τους παίκτες να μην υπογράψουν!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ με αυτά που έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, προσπαθώντας να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες για την αδειοδότηση δέχεται ύπουλα χτυπήματα από πρώην υπαλλήλους της.

Την ώρα που η διοίκηση της ομάδας κάνει τιτάνιες προσπάθειες ώστε να συμφωνήσει με όλους τους παίκτες για να υπογράψουν και να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, έφτασε στα αυτιά ανθρώπων της ομάδας ένα απίστευτο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, πρώην στέλεχος της ΚΑΕ, που έφυγε πριν από μερικούς μήνες, προσέγγισε ξένους και Έλληνες παίκτες και τους προτρέπει είτε να μην υπογράψουν, είτε να ακυρώσουν τη συμφωνία! Το πρώην καλοπληρωμένο στέλεχος, με τα περίπου «κιτρινόμαυρα» αισθήματα, επιδιώκει δηλαδή τον υποβιβασμό της ΑΕΚ! Υπενθυμίζεται, ότι σ΄ αυτή την περίπτωση οι αθλητές κινδυνεύουν να μην πληρωθούν ποτέ, ενώ θα μείνουν στο δρόμο εργαζόμενοι με οικογένειες αφού η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί.

Είναι κανείς να απορεί για ποιο λόγο και τι κίνητρα μπορεί να έχει το πρώην στέλεχος της ΚΑΕ σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να βάζει έξτρα εμπόδια στην ομάδα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X