Γιάντσα στο enwsi.gr: «Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ»

Γιάντσα στο enwsi.gr: «Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός δεξιός ίντερ της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για το πως έζησε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Σε ένα ακόμη παιχνίδι το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες δείχνοντας όπως έχει τονίσει πολλές φορές ο Δημήτρης Δημητρούλιας πως η ΑΕΚ ετοιμάζει ήδη την επόμενη γενιά αθλητών που θα στηρίξουν το τμήμα τα επόμενα χρόνια. Μια από τις μεγάλες ελπίδες του τμήματος είναι και ο Αλεξάντερ Γιάντσα ο οποίος ξεχώρισε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας μάλιστα και πέντε σημαντικά τέρματα.

Ο γεννημένος το 2002 Γιάντσα που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ δείχνει πως είναι αποφασισμένος για να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνουν οι προπονητές του. Ο νεαρός δεξιός ίντερ με δηλώσεις του στο enwsi.gr μίλησε για την εμφάνιση του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε τυχερός που ανήκει στην ΑΕΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του δίνουν οι προπονητές του αλλά και την βοήθεια που έχει από τους συμπαίκτες του.

Σε ερώτηση για το πως έζησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Γιάντσα τόνισε: «Ήταν μια ωραία εμπειρία, όλοι οι παίχτες ήταν δίπλα μου και με βοηθούσαν δίνοντας μου συμβουλές αλλά και ψυχολογικά, και βέβαια και οι προπονητές. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και δώσαμε όλοι το 100% και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

«Ακολουθώ πάντα τις συμβουλές των προπονητών μου»

Για ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες κάθε ευκαιρία που του δίνεται στην ανδρική ομάδα αποτελεί τεράστιο κίνητρο. Η ΑΕΚ ακόμα και μέσα στην πληρότητα του ρόστερ της έχει καταφέρει να δώσει χρόνο και χώρο στους νεαρούς και αυτό πιστώνεται στον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια και τους συνεργάτες του. Για το κίνητρο του ο Γιάντσα τόνισε: «Φέτος θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από τους προπονητές μου αλλά και από τους συμπαίκτες μου, όπως είπα πιο πριν όλοι είναι δίπλα μας και μας βοηθάνε».

Όσο για το αν υπάρχει κάποια συμβουλή που του έχουν δώσει οι προπονητές του και την ακολουθεί πιστά σχολίασε: «Μου έχουν δώσει πολλές συμβουλές, αλλά αυτή που έχω συνέχεια στο μυαλό μου είναι να είμαι ήρεμος και να μην βιάζομαι κατά την διάρκεια του αγώνα».

Για ένα παιδί που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τους Εφήβους και φέτος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τρεμπλ με το ανδρικό, η διαδρομή φαντάζει σαν όνειρο. Ο ίδιος δήλωσε τυχερός που ανήκει σε αυτή την ομάδα: «Είναι μια απίστευτη ευκαιρία, νιώθω πολύ τυχερός που είμαι σε μια ομάδα που έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρεμπλ και έχει φτάσει αρκετά κοντά σε αυτό. Έχουμε ακόμα τους τελικούς μπροστά μας, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό και προχωράμε έτσι μέχρι το τέλος».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X