ΑΕΚ: Ακατάσχετη προπονητολογία χωρίς νόημα την ώρα που υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα

ΑΕΚ: Ακατάσχετη προπονητολογία χωρίς νόημα την ώρα που υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ δεν ασχολούνται με τα ονόματα προπονητών όσο εκκρεμεί η αδειοδότηση της ΚΑΕ

Η χρονιά τελείωσε για την ΑΕΚ και ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν είναι αυτό του προπονητή.

Όπως διαβάσατε και εχθές, η όλη συμπεριφορά του Βαγγέλη Αγγέλου ικανοποίησε την διοίκηση της ομάδας και κέρδισε πόντους όσον αφορά την υποψηφιότητά του για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας ονόματα για υποψήφιους προπονητές που ναι μεν κάποια από αυτά είναι αυτονόητα και έχουν βάση αλλά αυτήν την στιγμή είναι είναι ένα θέμα δευτερευούσης σημασίας.

Η ΑΕΚ δίνει πραγματική μάχη ώστε να συλλέξει τις υπογραφές όλων των παικτών της για να καταθέσει πλήρη φάκελο την Τρίτη και με αυτό ασχολούνται όλοι στην ομάδα. Καταλαβαίνει κανείς ότι όσο υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην πάρει αδειοδότηση η Ένωση, το να μιλάει κάποιος για προπονητές είναι άτοπο.

Ακόμα όμως και να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και η ΑΕΚ να προχωρήσει στον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν, ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το ύψος του μπάτζετ της ομάδας. Από άλλο ράφι θα κλείσει προπονητή η ομάδα αν έχει ένα ελαφρώς μειωμένο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, διαφορετικό αν μειωθεί στο μισό και διαφορετικό αν πέσει και πιο κάτω. Για αυτό το λόγο, η ονοματολογία αυτήν την στιγμή δεν έχει κανένα νόημα, όταν εκκρεμούν βασικότερες παράμετροι που θα καθορίσουν την απόφαση για προπονητή.

Μέχρι και το όνομα του Λούκα Μπάνκι ακούστηκε, την ώρα που ένα από τα 8 μπαν που έχει η ομάδα είναι από τον Ιταλό προπονητή, καθώς η ΑΕΚ αθέτησε την συμφωνία που είχαν για την καταβολή των δόσεων. Σίγουρα οι Έλληνες προπονητές που είναι ελεύθεροι είναι αυτονόητες επιλογές αλλά αυτά είναι πράγματα που θα απασχολήσουν από την Τρίτη και μετά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X