Νεαροί σε κατάσταση μέθης φέρονται να παρέσυραν με μπουλντόζα τον φίλο τους, σε πάρτι στο ΑΠΘ

Νεαροί σε κατάσταση μέθης φέρονται να παρέσυραν με μπουλντόζα τον φίλο τους, σε πάρτι στο ΑΠΘ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας νεαρός, έπεσε από την μπουλντόζα και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός ακόμη πάρτι το βράδυ του Σαββάτου (12/6), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής, ομάδα νεαρών ανέβηκαν σε μία μπουλντόζα που βρισκόταν στο σημείο και άναψαν την μηχανή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, σύμφωνα με το ThessToday.gr.

Σκηνές που θα μπορούσαν να προέρχονται από σενάριο ταινίας θρίλερ, έζησαν όσοι φοιτητές -και μη- βρέθηκαν στο πάρτι του Σαββάτου στο ΑΠΘ.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τοThessToday.gr, λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στον χώρο του πανεπιστημίου υπήρχε μία μίνι μπουλντόζα.

Aυτό είχε ως συνέπεια μία παρέα αγοριών περίπου 10 ατόμων, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να βάλει μπρος το όχημα.

Μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, μέλη της παρέας είχαν ανέβει επάνω στην μίνι μπουλντόζα, και καθώς ήταν σε λειτουργία, ένας νεαρός, περίπου 23 ετών, έπεσε από αυτήν, και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού.

Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον νεαρό φίλο τους γεμάτο αίματα σωριασμένο στο έδαφος. Οι ίδιοι, ήταν σε κατάσταση σοκ και ούρλιαζαν, μέχρι που αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο πανικόβλητοι.

Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X