Σιμόν Κιάερ: Ποιος είναι ο αρχηγός που έγραψε ιστορία

Σιμόν Κιάερ: Ποιος είναι ο αρχηγός που έγραψε ιστορία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν μετά από χρόνια σας ρωτήσουν για έναν από τους αρχηγούς ποδοσφαιρικής ομάδας που σημάδεψαν το άθλημα είναι σίγουρο ότι θα πείτε το όνομα του Σιμόν Κιάερ, του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Δανίας.

Ο 32χρονος αμυντικός της Μίλαν ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή του συμπαίκτη του Κρίστιαν Ερικσεν όταν αυτός κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» στο 43′ του Α’ ημιχρόνου του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία. Ο αρχηγός της Δανίας ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που βοήθησαν τον Ερικσεν μέχρι να φτάσουν οι γιατροί, του τράβηξε έξω τη γλώσσα και τον έβαλε σε πλευρική θέση ασφαλείας.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους συμπαίκτες του να σχηματίσουν αλυσίδα γύρω από τον πεσμένο συμπαίκτη τους για να τον προστατεύουν από τα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας. Και δεν έμεινε εκεί. Πήγε στην άλλη άκρη του γηπέδου για να παρηγορήσει και καθησυχάσει τη σύζυγο του Κρίστιαν Ερικσεν που είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X