Ο Τσιγκρίνσκι στις αυριανές αιματολογικές εξετάσεις των παικτών της ΑΕΚ

Ο Τσιγκρίνσκι στις αυριανές αιματολογικές εξετάσεις των παικτών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι στην Αθήνα και αύριο θα κάνει αιματολογικές εξετάσεις μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά από 5 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ και 126 συμμετοχές στα «κιτρινόμαυρα» βρίσκεται… μετέωρος.

Ο έμπειρος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη 1-2 χρόνια, παρότι τον προσεχή Νοέμβριο κλείνει τα 35 του χρόνια. Στην ΑΕΚ πάντως εκκρεμεί να γίνει μαζί του μία ξεκάθαρη και οριστική κουβέντα.

Το συμβόλαιο του «Τσίγκρι» με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ο ίδιος για αρκετές ημέρες – μετά το τέλος της σεζόν – βρέθηκε στα Σπάτα για να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Κονέ σε συζήτηση που είχε με τον Τσιγκρίνσκι μετά το τελευταίο παιχνίδι άφησε το θέμα του Ουκρανού «ανοιχτό». Και μένει αυτό να ξεκαθαρίσει.


Κάνει εξετάσεις αύριο ο Τσιγκρίνσκι

Πάντως, ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται κανονικά στην λίστα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις αύριο, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Και φαίνεται πως δεν έχουν αποκοπεί επουδενί οι δεσμοί του με το κλαμπ. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πολύ θα ήθελαν ο Τσιγκρίνσκι να πάρει άμεσα πόστο κοντά στην ομάδα, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχει τελειώσει ακόμη την ποδοσφαιρική του καριέρα και έχει όρεξη και διάθεση για να αγωνιστεί και άλλο. Μάλιστα, τελευταία κυκλοφόρησε ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ντνίπρο.


Ωστόσο, μένει και η άποψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον Τσιγκρίνσκι και γενικότερα τα πρόσωπα της άμυνας. Η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τους Σβάρνα-Λάτσι-Χνιντ-Νεντελτσεάρου-Μήτογλου-Γούτα και έχει συμφωνήσει με τον Τζαβέλλα, ενώ αναζητά και στόπερ-ηγέτη στην αγορά με την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς να παραμένει ανοιχτή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X