Τάσος Καπετανάκος: «Θα αναγκαστεί να πάρει τον στόπερ-ηγέτη αργά ή γρήγορα» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Θα αναγκαστεί να πάρει τον στόπερ-ηγέτη αργά ή γρήγορα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος στο σημερινό του σχόλιο για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό από πολύ νωρίς φέτος.

Δείχνει πρόθεση να είναι γεμάτη σε θέσεις-κλειδιά κατά την προετοιμασία και στη συνέχεια να προσθέσει τις απαραίτητες «πινελιές» στο ρόστερ. Οι περιπτώσεις των Ολιβιέ Εντσάμ, Γιώργου Τζαβέλλα και Σέρχιο Αραούχο οδεύουν σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική εκκρεμότητα, ένα στόπερ-ηγέτης.

Ο Τζαβέλλας προσθέτει ποιότητα και πάθος στην άμυνα, αλλά οι άμυνες… φτιάχνονται με στόπερ-ηγέτες και η Ενωση χρειάζεται έναν οπωσδήποτε. Αλλωστε, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αναγκαστεί να φτιάξει την άμυνα της ΑΕΚ από την αρχή μετά την τραγική περσινή χρονιά.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X