EURO 2021: Τα «φώτα» στο Γουέμπλεϊ σήμερα με το Αγγλία-Κροατία

EURO 2021: Τα «φώτα» στο Γουέμπλεϊ σήμερα με το Αγγλία-Κροατία
Photo Credits: INTIME

Τα σημερινά παιχνίδια του EURO 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη αγωνιστική του Euro 2021 συνεχίζεται την Κυριακή (13/6), με έξι ομάδες να κάνουν την πρεμιέρα τους στον θεσμό.

Στις 16:00 στο «Γουέμπλεϊ» η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία, για τον 4ο όμιλο σ΄έναν αγώνα με τεράστιο ενδιαφέρον. Τα «τρία λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλουν να ξορκίσουν την κατάρα των οκτώ προηγούμενων εναρκτήριων αγώνων σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και παράλληλα να βάλουν τις βάσεις για μία καλή πορεία στον θεσμό. Όσον αφορά την Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς θέλει να κάνει μία καλή πορεία στον θεσμό, αξιοποιώντας μερικά από τους παίκτες που την οδήγησαν στον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Τρεις ώρες αργότερα στο Βουκουρέστι η Αυστρία, η οποία παίρνει μέρος για τρίτη φορά στην ιστορία της στον θεσμό τίθεται αντιμέτωπη απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία για τον 3ο όμιλο. Το συγκρότημα του Φράνκο Φόντα θέλει να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, με τον στόχο του, να μην είναι άλλος από την κατάκτηση μιας μεγάλης διοργάνωσης μετά από 31 χρόνια. Όσον αφορά την πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία, που γίνεται η 35η ομάδα που παίρνει μέρος στο Euro φιλοδοξεί να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος στις 22:00 στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Ολλανδία υποδέχεται την Ουκρανία. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπου στοχεύουν να ξεκινήσουν με νίκη τον θεσμό, καθώς θέλουν να διαψεύσουν όσους θεωρούν ότι θα είναι μία από τις απογοητεύσεις του τουρνουά. Από την άλλη το συγκρότημα του Αντρέι Σεφτσένκο που παίρνει μέρος για τρίτη φορά στην ιστορία της θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν συμμετέχει στην διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 16:00 Αγγλία – Κροατία (ΑΝΤ1)
  • 19:00 Αυστρία- Βόρεια Μακεδονία (ΑΝΤ1)
  • 22:00 Ολλανδία – Ουκρανία (ΑΝΤ1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X