ΑΕΚ: Στην Ελλάδα σήμερα ο Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα σήμερα ο Μιλόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φτάνει εντός της ημέρας στην Αθήνα για… μόνιμη εγκατάσταση και να σηκώσει μανίκια.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο Σέρβος πατάει σήμερα στην Αθήνα και ξεκινά άμεσα δουλειά για τη νέα σεζόν. Ο Μιλόγεβιτς θα σηκώσει… μανίκια και σύντομα θα μπει στο γήπεδο με τους παίκτες του, ενώ στην «Ένωση» τρέχουν και τα ζητήματα των Γιώργου Τζαβέλλα, Ολιβιέ Εντσάμ και Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γάλλος μέσος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αναμένει την επίσημη αποδέσμευσή του από την Σέλτικ, την οποία χθες έκανε… unfollow στο Instagram. Οσον αφορά στον 33χρονο Έλληνα στόπερ, απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή του καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ίδιος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο με τον άλλοτε «κιτρινόμαυρο» Τάσο Μπακασέτα. Όσο για τον Αργεντινό φορ, η περίπτωσή του ίσως απαιτεί την περισσότερη υπομονή. Ο «Τσίνο» πιέζει με κάθε τρόπο την Λας Πάλμας για να φύγει και η στάση του αποτελεί μεγάλο σύμμαχο στην προσπάθεια της ΑΕΚ, με την οποία ο ίδιος τα έχει ήδη βρει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X