Οταν σταμάτησε ο χρόνος για τον Ερικσεν και πως σώθηκε από τον αρχηγό της Δανίας!

Οταν σταμάτησε ο χρόνος για τον Ερικσεν και πως σώθηκε από τον αρχηγό της Δανίας!
Photo Credits: INTIME

Παγκόσμιο σοκ με τον Κρίστιαν Ερικσεν που βγήκε τελικά νικητής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου, σταμάτησε ο χρόνος στην Κοπεγχάγη. Ο Κρίστιαν Ερικσεν σε μια ανύποπτη φάση, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 42ο λεπτό του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία για το EURO 2021.

Αυτό που ακολούθησε ήταν σοκαριστικό. Απαντες -με πρώτο τον αρχηγό, Σίμον Κιάερ- έτρεξαν πάνω του για να δουν τι συμβαίνει και η έγκαιρη επέμβαση τόσο του αμυντικού της Δανίας, όσο και των γιατρών του γηπέδου αποδείχθηκε καθοριστική για τη ζωή του.

Ο Κιάερ, τη στιγμή της κατάρρευσης του συμπαίκτη του έτρεξε να σιγουρευτεί πως δεν θα καταπιεί την γλώσσα του, ενώ οι γιατροί με ένα φοβερό σπριντ έφτασαν γρήγορα στο πλάι του με απινιδωτές κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ. Χωρίς ως τώρα να έχουν γίνει αποκαλύψεις σχετικά με τα αίτια της κατάρρευσης του ποδοσφαιριστή της Ιντερ, ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο απινιδωτής και η εν γένει άμεση επέμβαση των γιατρών του έσωσαν τη ζωή.


Εκτός όμως του αρχηγού της Δανίας, όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν για να προστατεύσουν τον Κρίστιαν Ερικσεν σχηματίζοντας γύρω του ανθρώπινη αλυσίδα ενώ δεν μπορούσαν φυσικά να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Από την πρώτη στιγμή έχτισαν μια «ασπίδα» γύρω του σαν να φτιάχνουν το δικό… ιδιωτικό δωμάτιο νοσοκομείου στον αγωνιστικό χώρο και δεν τον εγκατάλειψαν στιγμή μέχρι την απομάκρυνσή του από το «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης.

Λίγα λεπτά, μετά την κατάρρευση του Έρικσεν, η γυναίκα του άτυχου ποδοσφαιριστή έτρεξε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει τον σύζυγό της, με την ίδιανα ξεσπά σε κλάματα, ενώ οι Κιάερ και Σμάιχελ προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν.

Ο Σάιμον Κχάερ συνομιλεί με την σύντροφο του Κρίστιαν Έρικσεν, Σαμπρίνα Κβιστ Γιένσεν, που έσπευσε στο γήπεδο μετά την κατάρρευσή του/ΑΠΕ-ΜΠΕ via Reuters<br>
Στη συνέχεια, ο Κρίστιαν Ερικσεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο -χωρίς σειρήνα- στο νοσοκομείο Rigshospitalet που είναι πολύ κοντά στο γήπεδο, έχοντας τις αισθήσεις του, όπως φάνηκε από την φωτογραφία που τον δείχνει να αποχωρεί με ανοικτά μάτια. Δεν πέρασαν, παρά λίγα λεπτά, μέχρι η UEFA και η Ομοσπονδία της Δανίας να ανακοινώσουν πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις για να φανεί από τι προήλθε η κατάρρευσή του.

Ερικσεν: To «είμαι καλά» στους συμπαίκτες του

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Δανίας ανέφερε πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που έκανε όλον τον πλανήτη να καρδιοχτυπήσει τις τελευταίες ώρες, μίλησε μέσω βίντεο κλήσης με τους συμπαίκτες του για να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά. Αυτό ανέφερε και σε ανάρτησή του ο Φαμπρίζιο Ρομάνο. Μάλιστα, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ήταν αυτός που τους ζήτησε να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν κανονικά, αφού δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτζιο Ρομάνο έγραψε επίσης στο twitter: «Ο μάνατζερ του Κρίστιαν Ερικσεν δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο αφότου μίλησε με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή πως ο ίδιος αναπνέει και μπορεί να μιλήσει».

EURO 2021: Ηττα της Δανίας στη σκιά της κατάρρευσης του Κρίστιαν Ερικσεν

Στη… σκιά του δυσάρεστου περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρικσεν, το ματς της πρεμιέρας του Β΄ ομίλου του Euro 2021, ανάμεσα στην Δανία και στην Φινλανδία επανεκκίνησε περίπου μιάμιση ώρα μετά την διακοπή του, με τους Φινλανδούς να παίρνουν τεράστια νίκη με 1-0.

Από την ώρα που ο 29χρονος άσος της Ίντερ ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε κι αφού συνομίλησε με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με κοινό τους αίτημα προς την UEFA ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας, με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να κάνει αποδεκτό το αίτημά τους. Η Φινλανδία, «πρωτάρα» στη διοργάνωση, με γκολ του Πογιάνπαλο στο 60ό λεπτό νίκησε με 1-0.


Το μήνυμα του Τσέφεριν για τον Έρικσεν

Το δικό του μήνυμα και τις ευχές του για τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα, έστειλε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, λέγοντας πως όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στάθηκε στο πλευρό του Δανού ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του. Παράλληλα, έκλεισε το μήνυμά του με μια όμορφη ατάκα, λέγοντας πως «το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και ο Κριστιάν παίζει όμορφα».

«Στιγμές όπως αυτή βάζουν τη ζωή ως προτεραιότητα. Εύχομαι στον Κρίστιαν ταχεία ανάρρωση και στέλνω τις ευχές μου στην οικογένειά του, να έχουν δύναμη και πίστη. Σε τέτοιες στιγμές, η ενότητα του ποδοσφαίρου είναι τόσο δυνατή και αυτός και η οικογένειά του κουβαλάνε μαζί τους τις ευχές όλων των ανθρώπων. Άκουσα από τους οπαδούς των δύο ομάδων να τραγουδάνε το όνομά του. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και ο Κριστιάν παίζει όμορφα», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA.

Κρίστιαν Ερικσεν: Η συγκλονιστική στιγμή στο γήπεδο της Κοπεγχάγης

Συγκλονιστική στιγμή στο Πάρκεν, όπου οι Φινλανδοί οπαδοί φώναζαν το μικρό όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν και οι Δανοί το επίθετο, πολύ ώρα αφότου ο διεθνής μέσος έφυγε με το ασθενοφόρο για νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X