Επίσημο: Ο Ερικσεν είναι ξύπνιος, σε σταθερή κατάσταση!

Επίσημο: Ο Ερικσεν είναι ξύπνιος, σε σταθερή κατάσταση!
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Ερικσεν είναι σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA ανακοίνωσε πως η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν έχει σταθεροποιηθεί και ο Δανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο.


Η ανάρτηση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει: «Σε συνέχεια του επείγοντος περιστατικού με το ποδοσφαιριστή της Δανίας, Κρίστιαν Ερικσεν, αμφότερες οι ομάδες και ιθύνοντες του αγώνα έχουν συνάντηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 19:45 (τοπική ώρα). Ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί».

Λίγο αργότερα, η Ομοσπονδία της Δανίας, ανέφερε σε ανάρτησή της: «Ο Κρίστιαν Ερικσεν έχει τις αισθήσεις του και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις το νοσοκομείο Rigshospitalet. Το παιχνίδι έχει προσωρινά αναβληθεί».

Νωρίτερα, προκλήθηκε το απόλυτο σοκ με τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει κατά στη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία χάνοντας τις αισθήσεις του. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το ματς διακόπηκε στο 42ο λεπτό μετά από αιφνίδια πτώση του διεθνούς άσου της Δανίας και για τουλάχιστον 15 λεπτά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μην χάσει τη ζωή του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής. Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, όπως και στις εξέδρες υπήρξε παγωμάρα.


Οι διεθνείς της Φινλανδίας μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά και με ανθρώπινη ασπίδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ο Έρικσεν αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X