Αλβανός: «Ανταπεξήλθαμε άριστα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλβανός συνεχάρη τους παίκτες του για τον τρόπο που αντέδρασαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ΑΕΚ έχει καταφέρει φέτος να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες και τις απουσίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της σεζόν εξέφρασε ο Αλέξης Αλβανός.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Δημητρούλια που κάθισε χθες στον πάγκο τόνισε στο aek.gr: «Η ομάδα αυτή έχει χτιστεί έτσι τα τελευταία δύο χρόνια που όποια δυσκολία ή απώλεια έρθει, ο κάθε ένας από εμάς δίνει το 100% γιατί έχουμε μάθει να δουλεύουμε σαν σύνολο και για αυτό η απώλεια του προπονητή μας δεν φάνηκε και αυτός ήταν ο σκοπός μας. Όλη την χρονιά είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, είχαμε απουσίες μεγάλων παικτών που απουσίαζαν από πολύ σημαντικά παιχνίδια, παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε άριστα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα καθώς οι τελικοί θα είναι τελείως διαφορετικοί και θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X