AEK: Ηττα 0-3 για την Κ19 από τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Εικόνες από το ματς της Κ19 Παναθηναϊός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε για το πρωτάθλημα της Κ19

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-3 για την 11η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Κωνσταντίνο Βολάκη, ενώ ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης στο 27′ έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Η Ενωση άλλαξε τον σχηματισμό της, αλλά αυτό δεν την βοήθησε καθώς πήγε στα αποδυτήρια χωρίς τελική στην εστία.


Η εικόνα των δύο ομάδων κινήθηκε στα ίδια επίπεδα και στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αντίθετα η ΑΕΚ προσπάθησε να γίνει επιθετική, αλλά χωρίς να βρει γκολ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σιδεράς στο 84ο λεπτό.


Οι “πράσινοι” πήραν το βαθμολογικό τρίποντο και ανέβηκαν στους 24 βαθμούς πιάνοντας τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ παρέμεινε 5η με 15.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X