ΑΕΚ: Από μηδενική βάση το θέμα του προπονητή, κέρδισε πόντους ο Αγγέλου

ΑΕΚ: Από μηδενική βάση το θέμα του προπονητή, κέρδισε πόντους ο Αγγέλου
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θα εξετάσουν από την αρχή το θέμα του προπονητή, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να είναι στις επιλογές

Ένα από τα κομβικότερα ζητήματα της ΑΕΚ, είναι η εύρεση του προπονητή που θα την οδηγήσει την επόμενη σεζόν.

Ο άνθρωπος που θα επιβάλλει την δική του φιλοσοφία, θα περάσει τις δικές του αρχές και θα επιλέξει τους παίκτες που θα ταιριάζουν στο πλάνο του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήρθε σαν ένας προπονητής-καμικάζι, δεχόμενος να υπογράψει για 40 μέρες χωρίς καμία δέσμευση για την επόμενη σεζόν. Παρά όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτόν τον σχεδόν 1,5 μήνα παρουσίας του, πρέπει να του πιστωθεί ότι η ομάδα έβγαλε μια αξιοπρέπεια και μια καλή εικόνα κυρίως στις σειρές με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα. Ακόμα και στους μικρούς τελικούς που οι παίκτες δεν έδειξαν και τρομερό ζήλο, βρήκε τον τρόπο για να πάρει το καλύτερο από αυτούς.

Ακόμη και ο πρόεδρος της ΑΕΚ έλεγε στο περιβάλλον του, ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το πώς χειρίστηκε τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και κράτησε την ομάδα ενωμένη. Για αυτό και κέρδισε πόντους στο μυαλό των διοικούντων και μπήκε και αυτός στην συζήτηση για τον προπονητή της επόμενης σεζόν.

Βέβαια όλα είναι ανοιχτά, καθώς η ΑΕΚ θα ψάξει την αγορά και να δει τι επιλογές υπάρχουν, όμως είναι βέβαιο ότι μέσα σε αυτές θα είναι και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X