EURO 2021: Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε κινητό τηλέφωνο την ώρα της προπόνησης (VIDEO)

EURO 2021: Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε κινητό τηλέφωνο την ώρα της προπόνησης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μπαλιά... διαβήτης από τον Πολωνό επιθετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι γνωστός στον ποδοσφαιρικό πλανήτη κυρίως για την εκτελεστική του ικανότητα καθώς είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά όμως ο Λεβαντόφσκι «ξεδίπλωσε» την δημιουργική του ικανότητα, σε μια προπόνηση της Εθνικής Πολωνίας ενόψει των υποχρεώσεών της στο EURO 2021.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου σημάδεψε και πέτυχε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου την ώρα που έβγαζε βίντεο! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο 32χρονος φορ των Πολωνών είδε τον άνδρα πίσω από την εστία και με μία σέντρα… διαβήτη όχι μόνο τον πέτυχε, αλλά κατάφερε και να του ρίξει το κινητό από τα χέρια!

Ο άνδρας έψαχνε να βρει από που του… ήρθε η αδέσποτη καθώς που να φανταστεί ότι δέχθηκε τη μπάλα εξεπίτηδες από τον «Λέβα» Όλα αυτή την ώρα που η Εθνική Πολωνίας προετοιμάζεται για τον πρώτη της αγώνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγκεκριμένα τη Δευτέρα (14/6) κόντρα στην Σλοβακία (19:00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X