Επιβεβαίωση enwsi.gr: Και επίσημα στην ΑΕΚ η Λίντσει Βάντερ Βάιντε (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Και επίσημα στην ΑΕΚ η Λίντσει Βάντερ Βάιντε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Αμερικανίδα ακραία ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και επίσημα τη νέα σεζόν η Λίντσει Βάντερ Βάιντε. Το enwsi.gr είχε αποκαλύψει ήδη την συμφωνία της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα ακραία η οποία αποτελεί την πρώτη ξένη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Βάντερ Βάιντε θεωρείται μια από τις γρήγορα εξελισσόμενες αθλήτριες των ΗΠΑ. Είναι εξαιρετική επιθετικός, μπλοκέρ ενώ είναι καλή σέρβερ και υποδοχέας. Είναι γεννημένη στις 19 Οκτωβρίου του 1997 και έχει ύψος 1.91μ και άλμα στα 3.14μ.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Lindsey Vander Weide. H 23χρονη (19/10/1997) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Lindsey Vander Weide αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Oregon από το 2015 έως το 2019, από όπου αποφοίτησε. Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής VB Nantes, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρωτάθλημα και την Bekescsabai Roplabda SE, όπου αναδείχθηκε κορυφαία ακραία της διοργάνωσης, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση.Lindsey, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Lindsey Vander Weide δήλωσε στο aek.gr: «Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα της ΑΕΚ και την οικογένειά της. Το να ξεκινάω σε ένα νέο μέρος να αγωνίζομαι με ενθουσιάζει και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικεί το Πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Και επίσημα στην ΑΕΚ η Λίντσει Βάντερ Βάιντε (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X