Αραούχο: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του στην ΑΕΚ

Αραούχο: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και δηλώνει ότι επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα. Απομένει να πει το «ναι» και η Λας Πάλμας. Δεν είναι ακόμα το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Ο «Τσίνο» είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα τον Κανάριων νήσων. Υπολογίζουν σε αυτόν για την επάνοδο τους στην Πριμέρα.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα ο ίδιος ο Αραούχο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία με το που θα ολοκληρώσει τις διακοπές του θα έχει άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, προκειμένου να του κοινοποιήσει την απόφαση του να επιστρέψει στην ΑΕΚ οριστικά και αμετάκλητα. Με αυτή την απόφαση θα πιέσει και ο ίδιος από την πλευρά του την ισπανική ομάδα να πει το ναι και να μην προβάλλει περαιτέρω εμπόδια στην ΑΕΚ.


Οι πληροφορίες του enwsi.gr από τα Κανάρια νησιά αναφέρουν ότι η διοίκηση της Λας Πάλμας θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα παραπέμψει στην ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο και είναι στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Οι οπαδοί της Λας Πάλμας δεν θέλουν να δουν τον Αραούχο να φεύγει καθώς το θεωρούν ως τον πιο σημαντικό παίκτη και ηγέτη της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να πάρει τον παίκτη και θα δώσει χρήματα πολύ σημαντικά για να τον αποκτήσει. Αυτή τη φορά θέλει να τον κάνει οριστικά δικό της.

Ουσιαστικά την υπόθεση παίρνει τις πλάτες του ο ίδιος ο Αργεντινός. Απομένουν μερικές μέρες για να γίνει αυτή η συνάντηση όπου ο Αραούχο θα δώσει τέλος σ’ αυτή την υπόθεση και θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.


Μπορεί στην αρχή να φανεί δύσκολο αλλά όπως όλα δείχνουν ο «Ελ Τσίνο» θα φορέσει και πάλι την φανέλα της «Ενωσης». Λίγη υπομονή και το μεγάλο αυτό όνειρο των φίλων της ΑΕΚ θα γίνει πραγματικότητα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X