Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε και Σόνι

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε και Σόνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργησε, αλλά… χτύπησε μεταγραφικά ο Αστέρας Τρίπολης, αποκτώντας μάλιστα όχι έναν, αλλά δύο επιθετικούς! Τον Ισπανό, Ασιέρ Μπενίτο και τον Καμερουνέζο, Κέβιν Σονί.

Ο Μπενίτο ανακοινώθηκε κιόλας χθες το μεσημέρι, μια και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την αρκαδική ΠΑΕ και θα φορά τη φανέλα με το «22».

Είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως καθαρόαιμος σέντερ φορ – θα διεκδικήσει, δηλαδή, τη θέση του βασικού απ’ τον Χερόνιμο Μπαράλες, του οποίου προαλείφεται και για αντικαταστάτης στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια ο Μπενίτο ήταν ένας απ’ τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, με τις φανέλες των Αλαβές Β’, Μπιλμπάο Β’ και Νουμάνθια, ενώ έχει αγωνιστεί και στη δεύτερη κατηγορία με τις Αλα- βές και Πονφεραντίνα.

Ο Σονί βρίσκεται κι αυτός στην Τρίπολη, αλλά ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα. Είναι 23 ετών (γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1998) και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε κι αυτός στην τρίτη κατηγορίας της Ισπανίας με τις Θέλτα Β’, Βιγιαρεάλ Β’ και Εσπανιόλ Β’ (έχει παίξει μία φορά και με την πρώτη ομάδα της τελευταίας). To 2018 έπαιξε και στη Λα Λιγκα με τη φανέλα της Τζιρόνα. Προέρχεται από την ακαδημία της Μπορντό, στην οποία έφτασε μέχρι και στην πρώτη ομάδα (3 συμμετοχές) και αγωνίζεται τόσο ως σέντερ φορ όσο και ως δεξιός εξτρέμ.

Σειρά παίρνει η απόκτηση ενός στόπερ. Αν και ο Γιώργος Αντζουλάς επιστρέφει από την Κοζέντσα, «παίζει» πάντα το ενδεχόμενο πώλησης του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Ντάνι Σουάρεθ, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Σόνι:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Kevin Soni με μεταγραφή από την Girona. Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998 στην πόλη Douala του Καμερούν, ο Kevin Soni αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 26 για τη φανέλα του».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Bordeaux B 33 (5)

Bordeaux 2

Pau 15 (2)

Girona 7

Peralada 46 (6)

Espanyol B 18 (3)

Espanyol 1

Villareal B 7

Celta B 13 (5)

Η δήλωση του Σονί:
«Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που υπογράφω για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τώρα είναι η σειρά μου να δείξω ότι δεν έκαναν λάθος μαζί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X