ΑΕΚ: Αισιοδοξία για την αδειοδότηση, μέχρι την Τρίτη η προθεσμία

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για την αδειοδότηση, μέχρι την Τρίτη η προθεσμία
Photo Credits: INTIME

Η κρίσιμη ημερομηνία πλησιάζει και στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα καταθέσουν πλήρη φάκελο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, κατακτώντας την 3η θέση κερδίζοντας με μειονέκτημα έδρας της σειρά με τον Προμηθέα.

Μια πολύ δύσκολη χρονιά τελείωσε για την ομάδα αλλά ακόμα μία πιο δύσκολη off season περιμένει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η κρίσιμη ημέρα πλησιάζει (15/6) και η ΑΕΚ πρέπει να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει για να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο.

Κάπου εδώ να εξηγήσουμε ότι φέτος η διαδικασία της αδειοδότησης έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΕΣΑΚΕ θέλησε να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του, για αυτό οι φάκελοι των ομάδων δεν θα πηγαίνουν κατευθείαν στην ΕΕΑ όπως συνέβαινε παλαιότερα. Πλέον θα περνάνε από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ και μόνο εάν υπάρχει θετική γνωμοδότηση θα μεταφέρονται στην ΕΕΑ.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ, μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να έχει παραδώσει τον φάκελο της και μέσα σε αυτόν να υπάρχουν οι υπογραφές όλων των παικτών με την αποδοχή ότι έχουν εξοφληθεί ή ότι έχουν διακανονιστεί οι οφειλές προς το πρόσωπο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η διαδικασία υπογραφών πάει πολύ καλά με όλους τους παίκτες να έχουν συμφωνήσει εκτός από δύο. Στις επόμενες 2 μέρες θα γίνουν προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή και με αυτούς τους δύο αθλητές που δεν έχουν πεισθεί πλήρως για το πρόγραμμα των διακανονισμών, ώστε η Ένωση να καταθέσει έναν ολοκληρωμένο φάκελο.

Στο περιβάλλον της διοίκησης της ΑΕΚ πάντως επικρατεί αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα περάσει και αυτόν τον σκόπελο. Μάλιστα λέγεται ότι αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο με επιτυχία, τότε η ομάδα θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα την νέα σεζόν, με το νέο πλάνο που θα εκπονηθεί για την εξυγίανση της ΚΑΕ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δεσμευτεί για μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου που αναμένεται να γίνει μετά την αδειοδότηση της ομάδας, ώστε να έχει κάποια δεδομένα στα χέρια του και φυσικά να ενημερώσει για τις εξελίξεις με το γήπεδο στα Λιόσια.

Το enwsi.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X