Kοντά στον Εντσάμ η ΑΕΚ!

Kοντά στον Εντσάμ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολιβιέ Εντσάμ και περιμένει την Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ και το ρεπορτάζ φέρνει την Ενωση πολύ κοντά στον Γάλλο μέσο!

Βεβαίως πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ για να πάει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αυτό πρέπει να γίνει σαφές, για το επόμενο απαραίτητο βήμα στην υπόθεση αυτή.

Η ΑΕΚ πάντως περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον Εντσάμ. Δηλαδή, έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο Γάλλο μέσο και αναμένει την ελευθερία τους από τους «Κέλτες» για να προχωρήσει στα… επίσημα.


Ο Εντσάμ βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ και δέχθηκε ισχυρό πρέσινγκ από τον Παναγιώτη Κονέ το τελευταίο διάστημα για να πειστεί. Στα 25 του χρόνια και μετά από ένα πολύ κακό εξάμηνο στη Μαρσέιγ αναζητά μια νέα αρχή με τους «κιτρινόμαυρους» να του δίνουν την ευκαιρία για restart. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα 6αρο8αρι με δημιουργικές αρετές που ψάχνει εναγωνίως η ΑΕΚ ως σημείο αναφοράς στον άξονα της. Δυναμικός και εκρηκτικός μέσος που δύσκολα θα χάσει μονομαχία στο ένας με έναν και με συνεχή κίνηση στον χώρο.

Για όλα αυτά η Ενωση αποφάσισε να πληρώσει αρκετά χρήματα. Κοντά στο 1 εκατ.ευρώ είναι το ετήσιο συμβόλαιο του Εντσάμ, ενώ η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» του προσφέρει πολύ δυνατά προσωπικά μπόνους όπως και πριμ υπογραφής, ενώ ένα μεγάλο ποσό αφορά τους μάνατζερ του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πείστηκε για το πόσο σημαντική μεταγραφή είναι ο 25χρονος Γάλλος χαφ και για αυτό αποφάσισε να επενδύσει πολλά πάνω του. Άλλωστε οι φετινές μεταγραφές της ΑΕΚ έχουν στόχο στην ποιότητα και στην προσωπικότητα. Και ο Εντσάμ είναι τρανό δείγμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X