EURO 2021: Οι ενδεκάδες των Τουρκία-Ιταλία (VIDEO)

EURO 2021: Οι ενδεκάδες των Τουρκία-Ιταλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις ενδεκάδες των Τουρκία-Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες από την αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία του Euro 2020, ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Για την Τουρκία, ο Σενιόλ Γκιουνές θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-1-4-1, έχοντας τον Τσακίρ στο τέρμα, Τσελίκ και Μεράς στα δεξιά κα αριστερά αντίστοιχα, με τους Σογιουντσού και Ντεμιράλ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιοκουσλού, με τους Καραμάν, Τουφάν, Τσαλχάνογλου και Γιαζιτσί να παίζουν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιλμάζ.


Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία θα παραταχθεί με 4-3-3, με τον Ντοναρούμα στην εστία, τους Φλορέντσι, Κιελίνι, Μπονούτσι και Σπινατσόλα στην άμυνα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι και Μπαρέλα στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επιθετική τριάδα θα βρίσκονται οι Μπεράρντι, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε.

Τουρκία: Τσακίρ – Τσελίκ, Σογιουντσού, Ντεμιράλ, Μεράς – Γιοκουσλού, Καραμάν, Τουφάν, Τσαλχάνογλου, Γιαζίτσι – Γιλμάζ

Ιταλία: Ντοναρούμα – Φλορέντσι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σπινατσόλα – Λοκατέλι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X