AEK: Στη Θεσσαλονίκη για να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:30, enwsi.gr)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Σαλαμίνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα της δώσει μαθηματικά την πρωτιά στα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρίτο σερί παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα δίνει σήμερα η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις 17:30 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η «Ένωση» που προηγείται στην βαθμολογία με εφτά βαθμούς, έχοντας κάνει το δύο στα δύο στις πρώτες αγωνιστικές θα επιδιώξει σήμερα να πετύχει μια ακόμη νίκη και να «κλειδώσει» μαθηματικά την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφύγει και την κούραση του ταξιδιού καθώς το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά φορτωμένο. Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει και την κόπωση, τόσο την σωματική όσο και την πνευματική και να πάρει μια σημαντική για πολλούς λόγους νίκη. Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν με παρασκηνιακούς τρόπους και μεθοδεύσεις να επηρεάσουν την διαιτησία, κάνοντας λόγω για δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση της ΑΕΚ. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν θέλησαν σε καμία περίπτωση να ασχοληθούν με τα όσα φώναζαν αριστερά και δεξιά στον ΠΑΟΚ ωστόσο σίγουρα περιμένουν από την διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστεί από «κλάματα» και φωνές μιας ομάδας που δηλώνει μονίμως αδικημένη.

Διάρκεια και σταθερότητα

Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με τον Δημήτρη Δημητρούλια να έχει ξανά στη διάθεση του τον Πάτρικ Λέμος. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέλυσαν ξανά το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όπως τόνισε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι πλέον προετοιμασμένος πως στα μεταξύ τους παιχνίδια από ένα σημείο και μετά δεν θα παίζεται χάντμπολ. Η ΑΕΚ όμως καλείται να βρει τρόπο για να ξεπεράσει τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό. Σε αυτό θα χρειαστεί διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση κάτι που απαιτεί και μεγάλη συγκέντρωση. Όπως τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ από ένα σημείο και μετά δεν παίζεται χάντμπολ. Είναι ένα εύρημα για μένα που πρέπει να το διαχειριστούμε».

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των πλέι οφ

1η αγωνιστική

Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα 26-22

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 30-26

2η αγωνιστική

BiancoMonte Δράμα – ΑΕΚ 29-35

ΠΑΟΚ – Διομήδης Άργους 31-24

3η αγωνιστική

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Σπίτι του Χάντμπολ 17:30 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (ERTFLIX)

(Μπέτμαν- Πατιός, Μεϊμαρίδης- Αγγελίδης)

ΚΔΓ Δράμας 18:00, Bianco Monte Δράμα- Διομήδης Άργους

(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης- Μιχαηλίδης)

4η αγωνιστική (Τετάρτη 16/06): ΑΕΚ – BiancoMonte Δράμα, Διομήδης Άργους – ΠΑΟΚ

Τελικοί: 1ος τελικός Τρίτη 22/06, 2ος τελικός Σάββατο 26/06, 3ος τελικός Τετάρτη 30/06 (αν χρειαστεί)

 

Η Βαθμολογία των πλέι οφ

Handball Premier

1. ΑΕΚ 7

2. ΠΑΟΚ 5

3. Διομήδης 3

4. Δράμα 1

*Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους τελικούς

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X