ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Εικόνες από τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη κόντρα στην Ισταντς
Photo Credits: INTIME

Αύριο το πρωί θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο η ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.  Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα ταξιδέψει αύριο το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφύγει και την κούραση του ταξιδιού καθώς το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά φορτωμένο. Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει και την κόπωση, τόσο την σωματική όσο και την πνευματική και να πάρει μια σημαντική για πολλούς λόγους νίκη.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Πρωταθλήματος, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, σε σύνολο 41 αναμετρήσεων, η ΑΕΚ μετράει 19 νίκες, ο ΠΑΟΚ 17, ενώ 5 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X