Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ΜΥΘΟΣ -Πέρασε στον τελικό του Roland Garros! (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ΜΥΘΟΣ -Πέρασε στον τελικό του Roland Garros! (VIDEO)

Στον τελικό του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-2 σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros.

Ο Ελληνας τενίστας ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 σετ, όμως ο Γερμανός κατάφερε να αντεπιτεθεί και να ισοφαρίσει σε 2-2.


Στο τελικό σετ του αγώνα ο Τσιτσιπάς έδειξε την κλάση του και τελικά κέρδισε με 3-2 σετ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.



Ο αγώνας

Παρότι Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ έκαναν αμφότεροι από 11 αβίαστα λάθη και ο Γερμανός είχε 3 άσους (έναν μόλις ο Στέφανος), ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε 39 λεπτά για να πάρει το πρώτο σετ με 6-3. Απόλυτα συγκεντρωμένο παιχνίδι από τον 22χρονο άσο που ουσιαστικά πιέστηκε μόνο μετά το 4-3, αλλά τελικά καθάρισε το σετ.

Ο Γερμανός αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 3-0. Όμως, το 0-3 έγινε 6-3 μέσα σε 39 λεπτά σε ένα break-point που έμοιαζε περισσότερο με match-point. Ο Έλληνας άσος μείωσε τα αβίαστα λάθη (8) και είχε 18/23 στο πρώτο σερβίς. Το σημαντικότερο ήταν όμως ότι φαινόταν ότι ψυχολογικά είχε το πάνω χέρι.

Στο 3ο σετ ο Ζβέρεφ έκανε break στο 2-1 και στο 3-2 ο Στέφανος επιτέλους έβγαλε δυο άσους, εκεί που δεν είχε κανέναν. Ο Στέφανος μείωσε σε 4-3, κράτησε το σερβίς του, όμως ο Γερμανός βγάζοντας τρεις σερί άσους στο 8ο game έκανε το 5-3 και τελικά έκλεισε το σετ στο 6-4 με love service game, παρά τα νεύρα που έβγαλε στο τέλος. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο σετ που έχασε ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά.

Ο Γερμανός είχε την ψυχολογία με το μέρος του και κάνοντας πάλι πρώτος break στο σετ προηγήθηκε με 2-0 και μετά με 3-1, έχοντας πλέον 16 σερί κερδισμένους πόντους από τη γραμμή του σερβίς.



Το έκτο κρίσιμο game πήγε κι αυτό στον Ζβέρεφ για το 4-2, παρότι ο Στέφανος σταμάτησε ένα σερί 18 κερδισμένων πόντων του Γερμανού πίσω από το σερβίς του αλλά ο Ζβέρεφ άντεξε, και υπερασπίστηκε το σερβίς του. Ο Τσιτσιπάς έκανε το 4-3 αλλά χρειαζόταν ένα break, που δεν έγινε ποτέ και ο Ζβέρεφ κρατώντας το σερβίς έκανε το 5-3, όμως ο Στέφανος με δυο winner μείωσε σε 5-4. Τελικά, ο Ζβέρεφ όμως κατάφερε να κάνει το 6-4 κρατώντας το σερβίς του και πήγαμε στο 2-2.

Ο Στέφανος έσβησε αρχικά τρία γκειμ πόιντ του Ζβέρεφ για το παλικαρίσιο 1-0 με πέντε σερί πόντους, αλλά ο Γερμανός έκανε σχετικά εύκολα το 1-1 με το τρομερό του σερβίς.Το πρώτο break έγινε στο 3-1 για τον Στέφανο και μετά ανέτρεψε το 15-30 κερδίζοντας τους τρεις επόμενους πόντους στο game για το 4-1.

Ο Ζβέρεφ με δυο άσους μείωσε 4-2, όμως ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του για το 5-2, απέχοντας ένα game από τη νίκη. Ο Γερμανός έσβησε τέσσερα match point, είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μετά από ένα game 6 λεπτών έγινε το 5-3 αλλά ο Στέφανος τελείωσε το ματς με 6-3.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X