«ΑΕΚ για Αλαρκόν»

«ΑΕΚ για Αλαρκόν»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τομάς Αλαρκόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ισπανοί συνδέουν την ΑΕΚ με τον Τομάς Αλαρκόν της O’Higgins.

Σύμφωνα με το «El Desmarque» Γρανάδα, Χετάφε Κάντιθ, ομάδες του Μεξικό, αλλά και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τον 22χρονο αμυντικό μέσο.

«Το όνομα του έχει συνδεθεί με την Γρανάδα, την Χετάφε, την ΑΕΚ και αρκετές ομάδες του Μεξικό. Η Κάντιθ είναι η άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη που θα μπορούσε πολύ άνετα να χωρέσει στο ρόστερ του Álvaro Cervera», γράφει το ισπανικό ΜΜΕ.

Ο Αλαρκόν, που έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Χιλής όντας αρχηγός της U23 και έχει 3 συμμετοχές και με την Ανδρών.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την O’Higgins, με την οποία πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με 28 συμμετοχές και 7 γκολ ενώ το 20/21 είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Είναι ένας παίκτης που παίζει αμυντικός μέσος αλλά και ως στόπερ υπό προϋποθέσεις και φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο χώρο του άξονα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X