Κακιούζης: Ανέλαβε την Κραϊόβα

Στην Ρουμανία συνεχίζει την καριέρα του ο Μιχάλης Κακιούζης

Παρουσιάστηκε από την Κραϊόβα ο Μιχάλης Κακιούζης.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας συνεχίζει την καριέρα του ως head coach στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας αφού συμφώνησε με την Κραϊόβα, κλείνοντας τον κύκλο του στο Παραλίμνι έπειτα από δυο χρόνια.

Ο Κακιούζης παρουσιάστηκε από τη νέα ομάδα του που φέτος τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στη Ρουμανία με ρεκόρ 18-8 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των playoffs με 2-0 νίκες από τη Βολουντάρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Κραϊόβα. Είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στη Ρουμανία και αμέσως αποδέχτηκα την πρόταση να κοουτσάρω εδώ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση… Είδα τις υποδομές, το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τις εγκαταστάσεις στο σύνολό τους.. Μπορώ να πω ότι ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στους αγώνες, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν… Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Μέχρι τότε, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα υλοποιήσουμε και θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Μιχάλης Κακιούζης κατά την παρουσίασή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X