Σπαλιάρας: «Εκανα 2 υπερπαραγωγές στο εξωτερικό» - Τι είπε για το Survivor (VIDEO)

Σπαλιάρας: «Εκανα 2 υπερπαραγωγές στο εξωτερικό» - Τι είπε για το Survivor (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τα πράγματα στο εξωτερικό είναι πολύ ανταγωνιστικά. Είναι πολύ διαφορετικό όταν έχεις να ανταγωνιστείς ηθοποιούς από το εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα. Μου έκανε εντύπωση που σε συνεντεύξεις μου ήξεραν το βιογραφικό μου. Δεν το περίμενα. Ήξεραν ακόμα και για το «Survivor», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας στο «Pop Up» για τις επιτυχίες του σε παραγωγές του εξωτερικού, ενώ απάντησε στο ερώτημα για το αν κλαίνε, τελικά, οι άντρες και κυρίως… ο ίδιος.


«Κερδίσαμε χρήματα και την αγάπη του κόσμου! Φέτος έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον οι καταστάσεις και οι ίντριγκες. Θα το προτιμούσα πιο αγωνιστικό!», αποκαλύπτει ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας – μεταξύ άλλων – και για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τα όσα “κέρδισε” από αυτό. Παράλληλα, σχολιάζει και το φετινό «Survivor», τονίζοντας πως έχει πολλές ίντριγκες και δεν είναι τόσο αγωνιστικό όσο τα προηγούμενα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X