Πρεμιέρα και ειδικό στοίχημα για Euro 2021!

Πρεμιέρα και ειδικό στοίχημα για Euro 2021!

Η πρόταση του Stoiximaview για την πρεμιέρα του Euro 2020

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Euro έχει σέντρα απόψε και το Stoiximaview έχει τις δικές του προτάσεις για την πρεμιέρα και τον αγώνα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία! Μαζί και ένα ειδικό στοίχημα για τις θέσεις του 5ου ομίλου σε απόδοση 2.25…

Τουρκία – Ιταλία (22:00): Τι και αν άργησε έναν χρόνο το Euro, είναι πλέον εδώ μαζί μας! Πρεμιέρα έχει απόψε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο είχε αναβληθεί το προηγούμενο καλοκαίρι εξαιτίας του κορονοϊού. Το ποδόσφαιρο όμως νίκησε και η διοργάνωση πλέον γίνεται κανονικά με μία μικρή καθυστέρηση!

Πάμε στοίχημα απόψε με την πρεμιέρα του Euro 2020 και τον αγώνα Τουρκία – Ιταλία. Οι Τούρκοι είναι τυπικά γηπεδούχοι, αλλά η Ιταλία παίζει στην έδρα της. Στο Ολίμπικο της Ρώμης είναι το πρώτο ματς του Euro.

Εκεί έχουμε σέντρα στη μεγάλη αυτή διοργάνωση του ποδοσφαίρου!

Ένα ματς το οποίο το περιμένουμε δυνατό. Από τη μία έχουμε μία διαφορετική Ιταλία. Είναι πιο επιθετική πλέον με τον Μαντσίνι στον πάγκο της και προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο ένα πρόσωπο πιο επιθετικό που θέλει να τελειώσει τον αντίπαλό της.

Από την άλλη έχουμε την Τουρκία, ομάδα η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί δυνατή στο Euro. Θέλει να κάνει ένα καλό μπαμ σε μία μεγάλη διοργάνωση και από τα όσα έδειξε στα προκριματικά διαθέτει όλα τα φόντα για να το κάνει τώρα. Ομάδα επιθετική, με δύναμη στο παιχνίδι της και έτοιμη να κοιτάξει στα μάτια τους μεγάλους αντιπάλους.

Είναι πρεμιέρα του Euro και για αυτό δεν θα μείνουμε στη μία επιλογή για τα προγνωστικά στοιχήματος. Έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές, με την ελπίδα να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο τουρνουά και να προχωρήσουμε δυνατά!

Τουρκία – Ιταλία (22:00): Η πρώτη μας επιλογή έχει να κάνει με τα γκολ. Συγκεκριμένα γκολ και εννοούμε αυτά της Ιταλίας. Θέλουμε για το στοίχημα η Ιταλία να σκοράρει δύο φορές στο ματς, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.87.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά euro 2020 και πάμε στο ημίχρονο του αγώνα. Πρεμιέρα είναι και η λογική λέει πως οι ομάδες δεν θα ανοιχτούν τόσο από την αρχή του ματς. Στηριζόμαστε στην ισοπαλία του ημιχρόνου της αναμέτρησης, επιλογή την οποία βρίσκουμε στο 2.07.

Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα: Κάνει το εμβόλιο της 1ης θέσης!

Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα, 5ος Όμιλος: Είναι ο πρώτος όμιλος που τα πράγματα ανακατεύτηκαν λόγω του Covid-19. Η Ισπανία, που μπαίνει στο γκρουπ ως το μεγάλο φαβορί, ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, την ώρα που όλα δείχνουν πως οι Πολωνοί και οι Σουηδοί πριν την τελική μάχη της 2ης θέσης θέλουν να “σταντάρουν” το τρίποντο κόντρα στους Σλοβάκους.

Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα, 5ος Όμιλος: Σε μία διοργάνωση όπου καλείται να αποδείξει πως επέστρεψε μπαίνει η Ισπανία, ωστόσο, το ενδιαφέρον έπεσε αλλού. Τα κρούσματα των Γιορέντε και Μπουσκέτς έκαναν το Υπουργείο Υγείας της χώρας να προχωρήσει στον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών την τελευταία στιγμή. Έτσι, έχοντας κάνει την πρώτη δόση της Pfizer, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θέλουν να δώσουν και το πρώτο δείγμα πως είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Σε ένα ρόστερ, που μπορεί να μην υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, οι Ισπανοί έχουν την ικανότητα να δείχνουν πλήρεις.

Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα, 5ος Όμιλος: Απέναντί τους θα βρουν τους Πολωνούς, που με τον Πάουλο Σόουζα φρέσκο στον πάγκο θα παλέψουν για την 2η θέση. Φυσικά, αποτέλεσε πλήγμα το γεγονός πως τέθηκε νοκ-άουτ ο Μίλικ, ωστόσο, είτε με τον επιθετικό της Μαρσέιγ είτε όχι ήταν δεδομένο πως ο Λεβαντόφσκι θα τραβούσε το κουπί. Για τους Σουηδούς τελικά δεν υπάρχει Ζλάταν και την τελευταία στιγμή βρέθηκε θετικός ο Κουλουσέφσκι, που θα έδινε έξτρα ανάσες στον Μπεργκ. Όπως κι αν έχει όλα δείχνουν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την 2η θέση και πως η Σλοβακία θα αρκεστεί σε ρόλο κομπάρσου.

Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα, 5ος Όμιλος: Ναι γράφει την δεύτερη σερί συμμετοχή της σε τελική φάση, αλλά από την άλλη η ομάδα Τάρκοβιτς δεν δείχνει να έχει την ποιότητα να τα βάλει με τα ρόστερ των υπολοίπων. Με τον Χάμσικ ακόμη και στα 33 του να ξεχωρίζει και το δεδομένο πάθος που ανέκαθεν υπήρχε οι Σλοβάκοι θα επιχειρήσουν να κάνουν ζημιές. Βέβαια πολύ αμφιβάλω, αφού τόσο οι Πολωνοί, όσοι και οι Σουηδοί έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία και θέτουν ψηλά τον πήχη. Από την άλλη, η Ισπανία, θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρωτιά. Πάμε στοίχημα λοιπόν με την 1η θέση της Ισπανίας και την 4η της Σλοβακίας στο δίκαιο 2.25.

Περισσότερα Euro 2020 – Ειδικά Στοιχήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X